Pasta med pesto och röd-grön röra

Pasta med pesto och röd-grön röra image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 500   g tagliatelle
    • 300   g chorizo
    • 3   st paprikor
    • 250   g bacon
    • 150   g soltorkade tomater
    • 1   gul lök
    • 250   g körsbärstomater
    • 190   g grön pesto
    • 150   g fetaost

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

    2. Hacka löken. Dela chorizon på längden och skiva den sedan i ca ½ cm tjocka skivor.

    3. Häll olja från de soltorkade tomaterna i en stekpanna och fräs lök, chorizo och bacon. Dela de soltorkade tomaterna och paprikorna i lika stora bitar som chorizon.

    4. Lägg i soltorkade tomater, paprika och körsbärstomater i stekpannan och stek på medelhög värme medan pastan kokar färdigt.

    5. Häll sedan av pastavattnet och tillsätt rikligt med pesto i pastan.

    6. Servera pastan i en djup tallrik, lägg på röran med chorizo, bacon och grönsaker och toppa med tärnad fetaost.

    Smaklig måltid!