
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
300 g g | chorizo chorizo | ||
3 st st | paprikor paprika | ||
250 g g | bacon bacon | ||
150 g g | soltorkade tomater soltorkad tomat | ||
1 | gula lökar gul lök | ||
250 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
190 g g | grön pesto grön pesto | ||
150 g g | fetaost fetaost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPasta med pesto och röd-grön röra
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
2. Hacka löken. Dela chorizon på längden och skiva den sedan i ca ½ cm tjocka skivor.
3. Häll olja från de soltorkade tomaterna i en stekpanna och fräs lök, chorizo och bacon. Dela de soltorkade tomaterna och paprikorna i lika stora bitar som chorizon.
4. Lägg i soltorkade tomater, paprika och körsbärstomater i stekpannan och stek på medelhög värme medan pastan kokar färdigt.
5. Häll sedan av pastavattnet och tillsätt rikligt med pesto i pastan.
6. Servera pastan i en djup tallrik, lägg på röran med chorizo, bacon och grönsaker och toppa med tärnad fetaost.
Smaklig måltid!