Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Pasta med pesto och röd-grön röra

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g tagliatelle tagliatelle
300 g g chorizo chorizo
3 st st paprikor paprika
250 g g bacon bacon
150 g g soltorkade tomater soltorkad tomat
1 gula lökar gul lök
250 g g körsbärstomater körsbärtstomat
190 g g grön pesto grön pesto
150 g g fetaost fetaost

Pasta med pesto och röd-grön röra

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(33)

Gör så här:

1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2. Hacka löken. Dela chorizon på längden och skiva den sedan i ca ½ cm tjocka skivor.

3. Häll olja från de soltorkade tomaterna i en stekpanna och fräs lök, chorizo och bacon. Dela de soltorkade tomaterna och paprikorna i lika stora bitar som chorizon.

4. Lägg i soltorkade tomater, paprika och körsbärstomater i stekpannan och stek på medelhög värme medan pastan kokar färdigt.

5. Häll sedan av pastavattnet och tillsätt rikligt med pesto i pastan.

6. Servera pastan i en djup tallrik, lägg på röran med chorizo, bacon och grönsaker och toppa med tärnad fetaost.

Smaklig måltid!