Pepparkakscupcakes med skumtomtefrosting

Pepparkakscupcakes med skumtomtefrosting

SvårighetEnkelt
Tillagning45 min

Tillagning

    Gör så här:
  1. Börja med frostingen. Klipp skumtomtarna i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med vispgrädde. Värm på medelvärme tills alla skumtomtar har smält. Häll över i en bunke, sätt på plastfilm och låt bli helt kallt, helst över natten, men minst 4-5 timmar.
  2. Muffins:
  3. Smält smöret och ställ åt sidan.
  4. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda samman de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Vänd sedan ner filmjölk och lingonsylt och till sist det smälta smöret. Fördela smeten i muffinsformar (vårt grundrecept är för 12 st muffinsformar) och baka i 12 minuter på 175 grader.
  5. Låt muffinsen bli helt kalla.
  6. Servering:
  7. Vispa upp frostingen med en elvisp tills den är spritsbar. Spritsa frostingen på muffinsen.

Liknande recept