Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Pepparkakscupcakes med skumtomtefrosting

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

75 g g smör smör
2 ägg ägg
135 g g socker socker
1 msk msk pepparkakskrydda pepparkakskrydda
0,5 tsk tsk bikarbonat bikarbonat
0,75 filmjölk filmjölk
5 dl dl grädde grädde
1 dl dl lingonsylt lingonsylt
120 g g skumtomtar skumtomte
125 g g vetemjöl vetemjöl

Pepparkakscupcakes med skumtomtefrosting

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(21)

Gör så:

1. Börja med frostingen. Klipp skumtomtarna i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med 5 dl vispgrädde. Värm på medelvärme tills alla skumtomtar har smält. Häll över i en bunke, sätt på plastfilm och låt bli helt kallt, helst över natten, men minst 4-5 timmar.

2. Muffins: Smält smöret och ställ åt sidan.

3. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda samman de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Vänd sedan ner filmjölk och lingonsylt och till sist det smälta smöret. Fördela smeten i 12 muffinsformar och baka i 12 minuter på 175 grader.

4. Låt muffinsen bli helt kalla. Vispa upp frostingen med en elvisp tills den är spritsbar. Spritsa frostingen på muffinsen.