
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 - 1,5 dl dl | mandlar mandel | |
1 - 1,5 dl dl | cashewnötter cashewnöt | |
1 tsk tsk | kanel kanel | |
1 tsk tsk | kardemumma kardemumma | |
0,5 tsk tsk | nejlikor nejlika | |
1 tsk tsk | ingefära ingefära | |
2 tsk tsk | socker socker | |
1 | äggvitor äggvita |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPepparkaksmandlar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda alla kryddorna och blanda sen med äggvitan som du vispat upp lite.
3. Blanda ihop med nötterna och mandlarna och bred ut på ett bakplåtspapper.
4. Rosta i 15-20 minuter. Rör om ca var femte minut så att de inte bränns. Ta ut och låt svalna.