
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
125 g g | smör smör | |
4 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 dl dl | socker socker | |
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
1 msk msk | pepparkakskrydda pepparkakskrydda | |
2 dl dl | filmjölk filmjölk | |
1 st st | ägg
ägg (stort) |
Frosting
200 g g | cream cheese cream cheese | |
50 g g | smör smör | |
0,5 st st | apelsiner
apelsin (finrivet skal) | |
1,5 dl dl | florsocker florsocker |
Dekoration
lingon
lingon (eller tranbär) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPepparkaksmuffins
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna. Blanda vetemjöl, socker bakpulver och pepparkakskryddor. Blanda det avsvalnade smälta smöret med ägg och filmjölk. Vänd ner i de torra ingredienserna och blanda till en smet.
3. Fördela i små smorda muffinsformar.
4. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna.
Servering:
1. Vispa ihop alla ingredienser till frostingen. Lägg i en spritspåse med tyll.
2. Spritsa varje muffin och toppa med lingon eller tranbär och sikta över florsocker.
Tips!
Toppa med dina favoritbär, eller varför inte en liten chokladbit?