
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
125 g g | smör smör | ||
4 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 dl dl | socker socker | ||
2 tsk tsk | bakpulver bakpulver | ||
1 msk msk | pepparkakskrydda pepparkakskrydda | ||
2 dl dl | filmjölk filmjölk | ||
1 st st | ägg
ägg (stort) |
Frosting
200 g g | cream cheese cream cheese | ||
50 g g | smör smör | ||
0,5 st st | apelsiner
apelsin (finrivet skal) | ||
1,5 dl dl | florsocker florsocker |
Dekoration
lingon
lingon (eller tranbär) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPepparkaksmuffins
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna. Blanda vetemjöl, socker bakpulver och pepparkakskryddor. Blanda det avsvalnade smälta smöret med ägg och filmjölk. Vänd ner i de torra ingredienserna och blanda till en smet.
3. Fördela i små smorda muffinsformar.
4. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna.
Servering:
1. Vispa ihop alla ingredienser till frostingen. Lägg i en spritspåse med tyll.
2. Spritsa varje muffin och toppa med lingon eller tranbär och sikta över florsocker.
Tips!
Toppa med dina favoritbär, eller varför inte en liten chokladbit?