Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Pepparkaksmuffins

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

125 g g smör smör
4 dl dl vetemjöl vetemjöl
2 dl dl socker socker
2 tsk tsk bakpulver bakpulver
1 msk msk pepparkakskrydda pepparkakskrydda
2 dl dl filmjölk filmjölk
1 st st ägg ägg
(stort)

Frosting

200 g g cream cheese cream cheese
50 g g smör smör
0,5 st st apelsiner apelsin
(finrivet skal)
1,5 dl dl florsocker florsocker

Dekoration

lingon lingon
(eller tranbär)

Pepparkaksmuffins

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(14)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna. Blanda vetemjöl, socker bakpulver och pepparkakskryddor. Blanda det avsvalnade smälta smöret med ägg och filmjölk. Vänd ner i de torra ingredienserna och blanda till en smet.

3. Fördela i små smorda muffinsformar.

4. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna.

Servering:

1. Vispa ihop alla ingredienser till frostingen. Lägg i en spritspåse med tyll.

2. Spritsa varje muffin och toppa med lingon eller tranbär och sikta över florsocker.

Tips!

Toppa med dina favoritbär, eller varför inte en liten chokladbit?