Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Pitabröd med cevapcici, gurk- och paprikasallad och myntayoghurt

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

8 pitabröd pitabröd
1 gurkor gurka
250 g g körsbärstomater körsbärtstomat
65 g g Spenat Spenat
2 msk msk limejuice limejuice
1 krm krm salt salt
1 krm krm svartpeppar svartpeppar
400 g g cevapcici cevapcici

Myntayoghurt

3 dl dl turkisk yoghurt turkisk yoghurt
1 vitlök vitlök
1 knippen knippe mynta mynta
1 krm krm salt salt

Pitabröd med cevapcici, gurk- och paprikasallad och myntayoghurt

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(10)

Gör så här:

1. Tillaga cevapcicin enligt anvisning på förpackningen.

2. Skölj och tärna gurkan. Skölj och halvera tomaterna. Skölj och finhacka spenaten. Blanda allt och tillsätt limejuice, salt och peppar.

3. Rör ihop yoghurt, vitlök, mynta och salt. Ställ svalt.

4. Servera cevapcicin i pitabröd med gurk- och tomatsalladen och yoghurten.