
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
8 | pitabröd pitabröd | |
1 | gurkor gurka | |
250 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | |
65 g g | Spenat Spenat | |
2 msk msk | limejuice limejuice | |
1 krm krm | salt salt | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
400 g g | cevapcici cevapcici |
Myntayoghurt
3 dl dl | turkisk yoghurt turkisk yoghurt | |
1 | vitlök vitlök | |
1 knippen knippe | mynta mynta | |
1 krm krm | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPitabröd med cevapcici, gurk- och paprikasallad och myntayoghurt
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tillaga cevapcicin enligt anvisning på förpackningen.
2. Skölj och tärna gurkan. Skölj och halvera tomaterna. Skölj och finhacka spenaten. Blanda allt och tillsätt limejuice, salt och peppar.
3. Rör ihop yoghurt, vitlök, mynta och salt. Ställ svalt.
4. Servera cevapcicin i pitabröd med gurk- och tomatsalladen och yoghurten.