Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Plommonsylt med kardemumma

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 kg kg plommon plommon
7 dl dl syltsocker syltsocker
0,5 tsk tsk kardemumma kardemumma

Plommonsylt med kardemumma

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(4)

Gör så här:

1. Skölj och kärna ur plommonen. Skär i mindre bitar och lägg i en kastrull ihop med socker.

2. Låt koka upp och sen sjuda ca 20 min. Ta bort eventuellt skum som bildas.

3. Ta från spisen och tillsätt kardemumman. Rör om.

4. Häll upp på väl rengjorda burkar och servera med bröd eller till yoghurt/fil/gröt.