
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | potatisar
potatis (kokt, kall fast ) | |
1 | gula lökar gul lök | |
2 | ägg ägg | |
2 msk msk | vetemjöl vetemjöl | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
smör
smör (till stekning) | ||
ströbröd ströbröd | ||
2 paket paket | bacon
bacon (140 g per paket) | |
rårörda lingon rårörda lingon | ||
keso keso | ||
persilja persilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPotatisbullar med bacon, lingon och keso
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
- Riv potatis på den grova sidan på ett rivjärn. Riv även löken.
- Lägg i en skål eller bunke och lägg i ägg, vetemjöl, salt och peppar. Blanda försiktigt och forma till 12 potatisbullar.
- Vänd sedan i ströbröd på båda sidor. Stek gyllenbruna i smör på medelvärme.
- Servera med nystekt bacon, rårörda lingon och keso. Strö över nyskuren persilja vid servering.