Högsta kvalitet till bästa pris
Potatisbullar med bacon, lingon och keso

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 kg kg potatisar potatis
(kokt, kall fast )
1 gula lökar gul lök
2 ägg ägg
2 msk msk vetemjöl vetemjöl
salt salt
svartpeppar svartpeppar
smör smör
(till stekning)
ströbröd ströbröd
2 paket paket bacon bacon
(140 g per paket)
rårörda lingon rårörda lingon
keso keso
persilja persilja

Potatisbullar med bacon, lingon och keso

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(16)

Gör så här:

  1. Riv potatis på den grova sidan på ett rivjärn. Riv även löken.
  2. Lägg i en skål eller bunke och lägg i ägg, vetemjöl, salt och peppar. Blanda försiktigt och forma till 12 potatisbullar.
  3. Vänd sedan i ströbröd på båda sidor. Stek gyllenbruna i smör på medelvärme.
  4. Servera med nystekt bacon, rårörda lingon och keso. Strö över nyskuren persilja vid servering.