
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | potatisar
potatis (Färsk) | ||
300 g g | frysta ärtor frysta ärtor | ||
1 st st | gurkor gurka | ||
125 g g | rädisor rädisa | ||
1 knippen knippe | dill
dill (Färsk) |
Vinägrett:
1 st st | vitlök vitlök | ||
2 msk msk | citronsaft citronsaft | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 krm krm | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Potatissallad med ärtor och vitlöksvinägrett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(10)
Gör så här:
1. Koka potatisen mjuk, ca 20 min.
2. Förväll ärterna. Skala och dela gurkan på längden. Skär i mindre bitar. Skölj och halvera rädisorna.
3. Blanda ihop alla ingredienser till vinägretten.
4. Blanda potatis, grönsaker och vinägrett. Toppa med färsk dill. Servera gärna salladen medan potatisen är ljummen.