
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | potatisar
potatis (Färsk) | ||
300 g g | frysta ärtor frysta ärtor | ||
1 st st | gurkor gurka | ||
125 g g | rädisor rädisa | ||
1 knippen knippe | dill
dill (Färsk) |
Vinägrett:
1 st st | vitlök vitlök | ||
2 msk msk | citronsaft citronsaft | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 krm krm | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPotatissallad med ärtor och vitlöksvinägrett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka potatisen mjuk, ca 20 min.
2. Förväll ärterna. Skala och dela gurkan på längden. Skär i mindre bitar. Skölj och halvera rädisorna.
3. Blanda ihop alla ingredienser till vinägretten.
4. Blanda potatis, grönsaker och vinägrett. Toppa med färsk dill. Servera gärna salladen medan potatisen är ljummen.