Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Potatissallad med ärtor och vitlöksvinägrett

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g potatisar potatis
(Färsk)
300 g g frysta ärtor frysta ärtor
1 st st gurkor gurka
125 g g rädisor rädisa
1 knippen knippe dill dill
(Färsk)

Vinägrett:

1 st st vitlök vitlök
2 msk msk citronsaft citronsaft
2 msk msk olivolja olivolja
2 krm krm salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar

Potatissallad med ärtor och vitlöksvinägrett

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(11)

Gör så här:

1. Koka potatisen mjuk, ca 20 min.

2. Förväll ärterna. Skala och dela gurkan på längden. Skär i mindre bitar. Skölj och halvera rädisorna.

3. Blanda ihop alla ingredienser till vinägretten.

4. Blanda potatis, grönsaker och vinägrett. Toppa med färsk dill. Servera gärna salladen medan potatisen är ljummen.