Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Potatissallad med dillpesto ägg och sparris

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1,5 kg kg potatisar potatis
4 st st ägg ägg
1 knippen knippe sparrisar sparris
1 msk msk olja olja
1 krm krm salt salt
100 g g Spenat Spenat
(färsk)
1 knippen knippe dill dill
2 st st vitlök vitlök
2 dl dl rapsolja rapsolja
0,5 - 1 citronsaft citronsaft
1 msk msk salt salt
150 g g parmesan parmesan

Potatissallad med dillpesto, ägg och sparris

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(1)

Gör så här:

1.Skölj och sjud potatisen i saltat vatten tills den mjuknat, låt kallna.2. Koka äggen i 7 minuter. Bryt av nedre delen på sparrisen, bryn i stekpanna med olja och salt på medelvärme i några minuter.3.Skala och dela äggen.

Dillpesto:

4. Mixa allt till peston förutom parmesanosten i en matberedare. Riv parmesanosten och vänd ner i peston.

Skala och dela äggen.

5. Blanda potatis, pesto, ägg och sparris och ställ svalt.

Tips!Passar pefekt att servera till fisk.

Recept av: Amanda Lindqvist, Lidls Mästare 2019