
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1,5 kg kg | potatisar potatis | |
4 st st | ägg ägg | |
1 knippen knippe | sparrisar sparris | |
1 msk msk | olja olja | |
2 krm krm | salt salt | |
100 g g | Spenat
Spenat (färsk) | |
1 knippen knippe | dill dill | |
2 st st | vitlök vitlök | |
2 dl dl | rapsolja rapsolja | |
0,5 - 1 | citronsaft citronsaft | |
150 g g | parmesan parmesan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPotatissallad med dillpesto, ägg och sparris
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1.Skölj och sjud potatisen i saltat vatten tills den mjuknat, låt kallna.2. Koka äggen i 7 minuter. Bryt av nedre delen på sparrisen, bryn i stekpanna med olja och salt på medelvärme i några minuter.3.Skala och dela äggen.
Dillpesto:
4. Mixa allt till peston förutom parmesanosten i en matberedare. Riv parmesanosten och vänd ner i peston.
Skala och dela äggen.
5. Blanda potatis, pesto, ägg och sparris och ställ svalt.
Tips!Passar pefekt att servera till fisk.
Recept av: Amanda Lindqvist, Lidls Mästare 2019