
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 kg kg | färskpotatis färskpotatis | |
2 st st | gräslök gräslök | |
1 knippen knippe | rädisor rädisa | |
1 dl dl | olivolja olivolja | |
0,5 dl dl | vitvinsvinäger vitvinsvinäger | |
1 klyftor klyfta | vitlök
vitlök (pressad) | |
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
1 st st | citroner
citron (rivet skal) | |
2 msk msk | kapris kapris | |
1 knippen knippe | persilja persilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPotatissallad med senapsvinägrett
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka potatisen, låt svalna något. Dela och lägg på ett stort fat.
2. Hacka salladslök och rädisor och strö över.
3. Blanda samman allt till dressingen och häll över potatisen. Servera med goda charketurier eller grillat.