
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | julskinka
julskinka (färdigkokt) | |
2 st st | vitlök vitlök | |
2 msk msk | honung honung | |
2 tsk tsk | kanel kanel | |
2 tsk tsk | cayennepeppar cayennepeppar | |
1 dl dl | olja olja | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
tortillabröd tortillabröd | ||
avokado avokado | ||
gräslök gräslök | ||
basilika basilika | ||
lime lime |
Chilisås
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 msk msk | chilisås chilisås |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulled julskinka
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 125°C.
2. Skala och skär vitlök i mindre bitar.
3. Blanda vitlök, tomatpuré, honung, kryddor och olja till en sås.
4. Skrapa bort griljeringen från julskinkan och lägg köttet i en ugnsform. Häll såsen över och runt om skinkan.
5. Ställ in i ugnen cirka 60 minuter.
6. Blanda creme fraiche och chilisås.
7. Skala, kärna ur och tärna avokadon. Finhacka salladslöken. Skiva limeklyftor.
8. Toppa tortillabröd med pulled julskinka, avokado, salladslök, chilisås, basilika och lime.