Högsta kvalitet till bästa pris
Pulled pork på thaivis i salladsblad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 paket paket pulled pork pulled pork
(från Matriket)
2 romansallad romansallad
(mini, eller annan liknande sallad)

Thaisås

1 dl dl sweet chilisås sweet chilisås
0,5 lime lime
(pressad)
1 msk msk soja soja
1 vitlöksklyftor vitlöksklyfta
(riven)
1 chili chili
(hackad)
salt salt

Sallad

1 paket paket böngroddar böngroddar
(färska)
150 g g körsbärstomater körsbärtstomat
1 salladslökar salladslök
(strimlad)
1 krukor kruka koriander koriander
(hackad)

Tillbehör

cashewnötter cashewnötter
lime lime
(klyftor)

Pulled pork på thaivis i salladsblad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(3)

Pulled pork passar i många av världens kök. Här är lite inspiration med thaismak. Snabbt och enkelt kan du servera pulled pork i ett salladsblad. Perfekt bjudmat där dina gäster kan fylla sina egna blad med valfri topping. Extra lyxigt kan det bli om du lägger till goda nötter, riven ost och lite créme fraiche. 

Gör så här:

1. Värm köttet enligt instruktion på förpackningen.

2. Blanda ihop såsen.

3. Smaksätt salladen med lite av dippsåsen.

4. Fyll salladsbladen med pulled pork och toppa med lite av salladen.