
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 paket paket | pulled pork
pulled pork (från Matriket) | |
2 | romansallad
romansallad (mini, eller annan liknande sallad) |
Thaisås
1 dl dl | sweet chilisås sweet chilisås | |
0,5 | lime
lime (pressad) | |
1 msk msk | soja soja | |
1 | vitlöksklyftor
vitlöksklyfta (riven) | |
1 | chili
chili (hackad) | |
salt salt |
Sallad
1 paket paket | böngroddar
böngroddar (färska) | |
150 g g | körsbärstomater körsbärtstomat | |
1 | salladslökar
salladslök (strimlad) | |
1 krukor kruka | koriander
koriander (hackad) |
Tillbehör
cashewnötter cashewnötter | ||
lime
lime (klyftor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulled pork på thaivis i salladsblad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Pulled pork passar i många av världens kök. Här är lite inspiration med thaismak. Snabbt och enkelt kan du servera pulled pork i ett salladsblad. Perfekt bjudmat där dina gäster kan fylla sina egna blad med valfri topping. Extra lyxigt kan det bli om du lägger till goda nötter, riven ost och lite créme fraiche.
Gör så här:
1. Värm köttet enligt instruktion på förpackningen.
2. Blanda ihop såsen.
3. Smaksätt salladen med lite av dippsåsen.
4. Fyll salladsbladen med pulled pork och toppa med lite av salladen.