Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Råglimpa med kallrökt lax och senap

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

12 skivor skiva lax lax
(kallrökt, norsk)
1 handfull handfull machésallad machésallad
1 rågbröd rågbröd
4 msk msk färskost färskost
2 msk msk senap senap
0,5 st st rödlökar rödlök
1 knippen knippe dill dill
1 st st citroner citron
(saften)
1 st st gurkor gurka
1 msk msk olivolja olivolja

Råglimpa med kallrökt lax och senap

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(9)

Gör så här:

1. Skär brödet i skivor.

2. Blanda färskosten med senapen och bred skivorna med röran.

3. Lägg på salladen.

4. Hyvla gurkan tunt och varva gurka med laxskivor över smörgåsen.

5. Hacka löken fint och blanda med rivet citronskal, juicen från citronen, olivolja samt nymalen svartpeppar och salt.

6. Rippla dressingen över laxen och gurkan och toppa med fina små dillvippor.