Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Råraka med gravlaxtartar

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Gravlaxtartar

1 msk msk senap senap
1 tsk tsk dijonsenap dijonsenap
salt salt
0,5 knippen knippe dill dill
(finhackad)
0,5 rödlökar rödlök
svartpeppar svartpeppar
1 msk msk rödbetor rödbeta
(inlagd)
1 msk msk ättiksgurkor ättiksgurka
200 g g gravad lax gravad lax
(tärnad)

Råraka

600 g g potatisar potatis
1 tsk tsk salt salt
svartpeppar svartpeppar
4 msk msk smör smör
svartpeppar svartpeppar
0,5 knippen knippe dill dill
0,5 st st citroner citron
1 dl dl crème fraiche crème fraiche

Råraka med gravlaxtartar

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(20)

Gör så här:

1. Blanda samman allt till gravlaxtartaren, smaka av med salt och peppar.

2. Skala och riv potatisen på den grova sidan. Krama ur så mycket vätska som går.

3. Smält smöret på medelvärme och forma tunna rårakor, stek gyllene ca 3 minuter

på varje sida. Salta och peppra varje sida under stekningen.

4. Toppa med gravlaxtartar, crème fraiche och citron.