
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Gravlaxtartar
1 msk msk | senap senap | ||
1 tsk tsk | dijonsenap dijonsenap | ||
salt salt | |||
0,5 knippen knippe | dill
dill (finhackad) | ||
0,5 | rödlökar rödlök | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 msk msk | rödbetor
rödbeta (inlagd) | ||
1 msk msk | ättiksgurkor ättiksgurka | ||
200 g g | gravad lax
gravad lax (tärnad) |
Råraka
600 g g | potatisar potatis | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
4 msk msk | smör smör |
svartpeppar svartpeppar | |||
0,5 knippen knippe | dill dill | ||
0,5 st st | citroner citron | ||
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRåraka med gravlaxtartar
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda samman allt till gravlaxtartaren, smaka av med salt och peppar.
2. Skala och riv potatisen på den grova sidan. Krama ur så mycket vätska som går.
3. Smält smöret på medelvärme och forma tunna rårakor, stek gyllene ca 3 minuter
på varje sida. Salta och peppra varje sida under stekningen.
4. Toppa med gravlaxtartar, crème fraiche och citron.