Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Rainbow Coleslaw

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

0,25 huvud huvud rödkål rödkål
1 huvud huvud savoykål savoykål
(litet)
1 huvud huvud vitkål vitkål
(litet)
1 huvud huvud sallad sallad
1 gurkor gurka
1 äpplen äpple
300 g g vindruvor vindruva
150 g g jordnötter jordnötter
(rostade)
150 g g majonnäs majonnäs
2 msk msk yoghurt yoghurt
1 citroner citron
2 schalottenlökar schalottenlök
vinäger vinäger
(mild)
olja olja
(neutral, vegetabilisk )
salt salt
socker socker
svartpeppar svartpeppar

Rainbow Coleslaw

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:40 h
(20)

Gör så här:

Finstrimla rödkål, savojkål och vitkål och fördela i 3 skålar. Krydda rejält med salt och socker, tillsätt 2 msk vinäger i vardera skålen och arbeta in ordentligt.

Till savojkålen: rör ihop yoghurt, majonnäs, 1 tsk rivet citronskal samt 2 msk citronsaft och blanda med savojkålen. Smaka av med salt och peppar och låt dra ca 1 timme i kylskåp.

Rödkål och vitkål blandas på samma sätt med vardera en finhackad schalottenlök, vinäger, salt, peppar, socker och olja. Smaka av och låt stå 1 timme i kylskåp.

Skär gurkan i tunna skivor och marinera med en nypa socker, salt och 2 msk vinäger och marinera 1 timme.

Tvätta och halvera äpplet, ta bort kärnhuset och skär halvorna i tunna skivor. Skär rosésalladen i tunna strimlor. Skiva vindruvorna och grovhacka jordnötterna.

Fördela slutligen salladen i skålar, garnera med äpple, vindruvor och jordnötter och strö över lite peppar.