
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
0,25 huvud huvud | rödkål rödkål | ||
1 huvud huvud | savoykål
savoykål (litet) | ||
1 huvud huvud | vitkål
vitkål (litet) | ||
1 huvud huvud | sallad sallad | ||
1 | gurkor gurka | ||
1 | äpplen äpple | ||
300 g g | vindruvor vindruva | ||
150 g g | jordnötter
jordnötter (rostade) | ||
150 g g | majonnäs majonnäs | ||
2 msk msk | yoghurt yoghurt | ||
1 | citroner citron | ||
2 | schalottenlökar schalottenlök | ||
vinäger
vinäger (mild) | |||
olja
olja (neutral, vegetabilisk ) | |||
salt salt | |||
socker socker | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRainbow Coleslaw
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Finstrimla rödkål, savojkål och vitkål och fördela i 3 skålar. Krydda rejält med salt och socker, tillsätt 2 msk vinäger i vardera skålen och arbeta in ordentligt.
Till savojkålen: rör ihop yoghurt, majonnäs, 1 tsk rivet citronskal samt 2 msk citronsaft och blanda med savojkålen. Smaka av med salt och peppar och låt dra ca 1 timme i kylskåp.
Rödkål och vitkål blandas på samma sätt med vardera en finhackad schalottenlök, vinäger, salt, peppar, socker och olja. Smaka av och låt stå 1 timme i kylskåp.
Skär gurkan i tunna skivor och marinera med en nypa socker, salt och 2 msk vinäger och marinera 1 timme.
Tvätta och halvera äpplet, ta bort kärnhuset och skär halvorna i tunna skivor. Skär rosésalladen i tunna strimlor. Skiva vindruvorna och grovhacka jordnötterna.
Fördela slutligen salladen i skålar, garnera med äpple, vindruvor och jordnötter och strö över lite peppar.
