
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
0,25 huvud huvud | rödkål rödkål | |
1 huvud huvud | savoykål
savoykål (litet) | |
1 huvud huvud | vitkål
vitkål (litet) | |
1 huvud huvud | sallad sallad | |
1 | gurkor gurka | |
1 | äpplen äpple | |
300 g g | vindruvor vindruva | |
150 g g | jordnötter
jordnötter (rostade) | |
150 g g | majonnäs majonnäs | |
2 msk msk | yoghurt yoghurt | |
1 | citroner citron | |
2 | schalottenlökar schalottenlök | |
vinäger
vinäger (mild) | ||
olja
olja (neutral, vegetabilisk ) | ||
salt salt | ||
socker socker | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRainbow Coleslaw
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Finstrimla rödkål, savojkål och vitkål och fördela i 3 skålar. Krydda rejält med salt och socker, tillsätt 2 msk vinäger i vardera skålen och arbeta in ordentligt.
Till savojkålen: rör ihop yoghurt, majonnäs, 1 tsk rivet citronskal samt 2 msk citronsaft och blanda med savojkålen. Smaka av med salt och peppar och låt dra ca 1 timme i kylskåp.
Rödkål och vitkål blandas på samma sätt med vardera en finhackad schalottenlök, vinäger, salt, peppar, socker och olja. Smaka av och låt stå 1 timme i kylskåp.
Skär gurkan i tunna skivor och marinera med en nypa socker, salt och 2 msk vinäger och marinera 1 timme.
Tvätta och halvera äpplet, ta bort kärnhuset och skär halvorna i tunna skivor. Skär rosésalladen i tunna strimlor. Skiva vindruvorna och grovhacka jordnötterna.
Fördela slutligen salladen i skålar, garnera med äpple, vindruvor och jordnötter och strö över lite peppar.
