
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
250 g g | champinjoner champinjon | ||
200 g g | tofu tofu | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
2 msk msk | japansk soja japansk soja | ||
1,5 l l | vatten vatten | ||
1 st st | svamp buljontärningar svampbuljontärning | ||
2 msk msk | ingefära ingefära | ||
4 portioner portion | nudlar
nudlar (Ägg- eller ramennudlar) | ||
1 | gräslök
gräslök (Finhackad) | ||
sesamfrön sesamfrön |
Ramen med sojastekta champinjoner, tofu och sesam
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(11)
Gör så här:
1. Skölj och halvera champinjonerna. Tärna tofun i mindre bitar. Stek i vitlök, olja och soja tills de får en krispig yta.
2. Koka upp vatten och buljong. Tillsätt ingefäran och nudlarna.
3. Toppa soppan med champinjoner, tofu, salladslök och sesamfrön.