Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Ramen med sojastekta champinjoner, tofu och sesam

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

250 g g champinjoner champinjon
200 g g tofu tofu
2 st st vitlök vitlök
1 msk msk rapsolja rapsolja
2 msk msk japansk soja japansk soja
1,5 l l vatten vatten
1 st st svamp buljontärningar svampbuljontärning
2 msk msk ingefära ingefära
4 portioner portion nudlar nudlar
(Ägg- eller ramennudlar)
1 gräslök gräslök
(Finhackad)
sesamfrön sesamfrön

Ramen med sojastekta champinjoner, tofu och sesam

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(13)

Gör så här:

1. Skölj och halvera champinjonerna. Tärna tofun i mindre bitar. Stek i vitlök, olja och soja tills de får en krispig yta.

2. Koka upp vatten och buljong. Tillsätt ingefäran och nudlarna.

3. Toppa soppan med champinjoner, tofu, salladslök och sesamfrön.