
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
250 g g | champinjoner champinjon | |
200 g g | tofu tofu | |
2 st st | vitlök vitlök | |
1 msk msk | rapsolja rapsolja | |
2 msk msk | japansk soja japansk soja | |
1,5 l l | vatten vatten | |
1 st st | svamp buljontärningar svampbuljontärning | |
2 msk msk | ingefära ingefära | |
4 portioner portion | nudlar
nudlar (Ägg- eller ramennudlar) | |
1 | gräslök
gräslök (Finhackad) | |
sesamfrön sesamfrön |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRamen med sojastekta champinjoner, tofu och sesam
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skölj och halvera champinjonerna. Tärna tofun i mindre bitar. Stek i vitlök, olja och soja tills de får en krispig yta.
2. Koka upp vatten och buljong. Tillsätt ingefäran och nudlarna.
3. Toppa soppan med champinjoner, tofu, salladslök och sesamfrön.