Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Rimmat stekfläsk med klyftpotatis

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

400 g g gröna ärtor gröna ärtor
400 g g morötter morot
6 st st potatisar potatis
12 st st körsbärstomater körsbärtstomat
2 tsk tsk grönsaksbuljong grönsaksbuljong
(Till båda puréerna)
2 tsk tsk salt salt
(Till båda puréerna)
600 g g stekfläsk stekfläsk
(Rimmat)
200 g g cream cheese cream cheese
(Till båda puréerna)

Rimmat stekfläsk med klyftpotatis

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(8)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 g. Börja med att steka fläsket i stekpannan 2-3 min på vardera sida. Kör sedan in fläsket i ugnen 25-30 min.

2. Dela potatisen i fyra klyftor och marinera med lite olivolja, vitlök, timjan, salt.

3. Kör in potatisen i ugnen tillsammans med fläsket 15-20 min.

4. Koka upp ärtor och morot och låt koka i 10 min sedan kyla ner dem i kallt vatten sedan börja mixa det i matberedare eller mix stav tillsammans med Philadelphia och grönsaksbuljong obs: ingen salt eftersom buljongen innehåller salt, tills blir röra form eller som puré.

5. Körsbärstomater kan bara lätt steka dem i stekpannan eller kan köras tillsammans med klyftpotatis.

6. Ta ut köttet och tranchera det och servera den med goda och nyttiga röror och klyftpotatis.Recept av: Albertdenha -vinnare av#lidlsmästare 2019 vecka 5