
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | gröna ärtor gröna ärtor | ||
400 g g | morötter morot | ||
6 st st | potatisar potatis | ||
12 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
2 tsk tsk | grönsaksbuljong
grönsaksbuljong ((Till båda puréerna)) | ||
2 tsk tsk | salt
salt ((Till båda puréerna)) | ||
600 g g | stekfläsk
stekfläsk ((Rimmat)) | ||
200 g g | cream cheese
cream cheese ((Till båda puréerna)) |
Rimmat stekfläsk med klyftpotatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 g. Börja med att steka fläsket i stekpannan 2-3 min på vardera sida. Kör sedan in fläsket i ugnen 25-30 min.
2. Dela potatisen i fyra klyftor och marinera med lite olivolja, vitlök, timjan, salt.
3. Kör in potatisen i ugnen tillsammans med fläsket 15-20 min.
4. Koka upp ärtor och morot och låt koka i 10 min sedan kyla ner dem i kallt vatten sedan börja mixa det i matberedare eller mix stav tillsammans med Philadelphia och grönsaksbuljong obs: ingen salt eftersom buljongen innehåller salt, tills blir röra form eller som puré.
5. Körsbärstomater kan bara lätt steka dem i stekpannan eller kan köras tillsammans med klyftpotatis.
6. Ta ut köttet och tranchera det och servera den med goda och nyttiga röror och klyftpotatis.Recept av: Albertdenha -vinnare av#lidlsmästare 2019 vecka 5