
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | gröna ärtor gröna ärtor | ||
400 g g | morötter morot | ||
6 st st | potatisar potatis | ||
12 st st | körsbärstomater körsbärtstomat | ||
2 tsk tsk | grönsaksbuljong
grönsaksbuljong (Till båda puréerna) | ||
2 tsk tsk | salt
salt (Till båda puréerna) | ||
600 g g | stekfläsk
stekfläsk (Rimmat) | ||
200 g g | cream cheese
cream cheese (Till båda puréerna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRimmat stekfläsk med klyftpotatis
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 g. Börja med att steka fläsket i stekpannan 2-3 min på vardera sida. Kör sedan in fläsket i ugnen 25-30 min.
2. Dela potatisen i fyra klyftor och marinera med lite olivolja, vitlök, timjan, salt.
3. Kör in potatisen i ugnen tillsammans med fläsket 15-20 min.
4. Koka upp ärtor och morot och låt koka i 10 min sedan kyla ner dem i kallt vatten sedan börja mixa det i matberedare eller mix stav tillsammans med Philadelphia och grönsaksbuljong obs: ingen salt eftersom buljongen innehåller salt, tills blir röra form eller som puré.
5. Körsbärstomater kan bara lätt steka dem i stekpannan eller kan köras tillsammans med klyftpotatis.
6. Ta ut köttet och tranchera det och servera den med goda och nyttiga röror och klyftpotatis.Recept av: Albertdenha -vinnare av#lidlsmästare 2019 vecka 5