
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2,5 dl dl | rundkornigt ris rundkornigt ris | |
5 dl dl | vatten vatten | |
2 msk msk | smör smör | |
0,5 - 1 tsk tsk | salt salt | |
8 - 9 dl dl | mjölk mjölk | |
1 - 2 | kanelstång kanelstång | |
socker
socker (eventuellt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisgrynsgröt
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Blanda ris, vatten, smör och salt i en stor tjockbottnad kastrull.
2. Låt koka på svag värme ca 10 min.
3. Tillsätt mjölk och kanelstång.
4. Låt gröten koka på mycket svag värme 30-40 min.
5. Späd med mer mjölk om gröten blir för tjock. Smaksätt eventuellt med sockret.
6. Servera med kanelsocker och eventuellt en klick smör.