
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
0,5 st st | rotselleri
rotselleri (tunnstrimlad) | ||
1 paket paket | arborioris arborioris | ||
0,5 dl dl | olivolja olivolja | ||
50 g g | smör smör | ||
2 st st | äpplen
äpple (tunt klyftade) | ||
4 kvistar kvist | persilja persilja | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRisotto med äpple och rotselleri
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att steka rotselleristrimlorna mjuka och gyllenbruna i hälften av smöret och oljan. Lyft av och lägg på tallrik med hushållspapper, krydda med salt och peppar.
2. Gör risotton enligt instruktionerna på paketet. När risotton nästan är klar, stek äppelklyftorna i resterande smör och olja och krydda med salt och peppar.
3. När risotton är helt klar, rör i 2/3 av rotselleri och äpple, krydda och lägg upp på tallrikar. Toppa med resterande rotselleristrimlor och äppelklyftor samt några kvistar persilja.