Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Risotto med äpple och rotselleri

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

0,5 st st rotselleri rotselleri
(tunnstrimlad)
1 paket paket arborioris arborioris
0,5 dl dl olivolja olivolja
50 g g smör smör
2 st st äpplen äpple
(tunt klyftade)
4 kvistar kvist persilja persilja
svartpeppar svartpeppar
salt salt

Risotto med äpple och rotselleri

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

1:15 h
(10)

Gör så här:

1. Börja med att steka rotselleristrimlorna mjuka och gyllenbruna i hälften av smöret och oljan. Lyft av och lägg på tallrik med hushållspapper, krydda med salt och peppar.

2. Gör risotton enligt instruktionerna på paketet. När risotton nästan är klar, stek äppelklyftorna i resterande smör och olja och krydda med salt och peppar.

3. När risotton är helt klar, rör i 2/3 av rotselleri och äpple, krydda och lägg upp på tallrikar. Toppa med resterande rotselleristrimlor och äppelklyftor samt några kvistar persilja.