
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | rödspettor rödspetta | |
300 g g | champinjoner champinjon | |
1 msk msk | smör smör | |
1 | schalottenlökar
schalottenlök (hackad) | |
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
2 dl dl | grädde grädde | |
1 msk msk | gräslök
gräslök (finhackad) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRödspätta med champinjonsås
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Fräs champinjonerna gyllene i smör.
2. Tillsätt lök, dijonsenap, salt och peppar.
3. Häll på grädden, koka ihop i 3 minuter och smaka av. Vik ihop spättafiléerna och låt koka med i ca 3 minuter.
4. Toppa med hackad gräslök. Servera med kokt eller pressad potatis.