
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | rödspettor rödspetta | ||
300 g g | champinjoner champinjon | ||
1 msk msk | smör smör | ||
1 | schalottenlökar
schalottenlök (hackad) | ||
1 msk msk | dijonsenap dijonsenap | ||
2 dl dl | grädde grädde | ||
1 msk msk | gräslök
gräslök (finhackad) | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRödspätta med champinjonsås
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Fräs champinjonerna gyllene i smör.
2. Tillsätt lök, dijonsenap, salt och peppar.
3. Häll på grädden, koka ihop i 3 minuter och smaka av. Vik ihop spättafiléerna och låt koka med i ca 3 minuter.
4. Toppa med hackad gräslök. Servera med kokt eller pressad potatis.