Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Rödspätta med champinjonsås

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g rödspettor rödspetta
300 g g champinjoner champinjon
1 msk msk smör smör
1 schalottenlökar schalottenlök
(hackad)
1 msk msk dijonsenap dijonsenap
2 dl dl grädde grädde
1 msk msk gräslök gräslök
(finhackad)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Rödspätta med champinjonsås

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(50)

Gör så här:

1. Fräs champinjonerna gyllene i smör.

2. Tillsätt lök, dijonsenap, salt och peppar.

3. Häll på grädden, koka ihop i 3 minuter och smaka av. Vik ihop spättafiléerna och låt koka med i ca 3 minuter.

4. Toppa med hackad gräslök. Servera med kokt eller pressad potatis.