Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Rökt lammfiol med Ägg Royal

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

Ägg Royal

4 st st ägg ägg
2 st st äggulor äggula
2 dl dl grädde grädde
1 dl dl mjölk mjölk
1,5 krm krm salt salt
1 krm krm svartpeppar svartpeppar

Lammfiol

200 g g Spenat Spenat
1 st st gula lökar gul lök
25 g g smör smör
1 st st lammfiol lammfiol

Rökt lammfiol med Ägg Royal

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(13)

Gör så här:

1. Smöra en liten ugnsform. Mät upp alla ingredienserna till Ägg Royal och mixa med stavmixer. Häll smeten i formen och grädda i ugnen på 130°C varmluft tills den har stannat men fortfarande är krämig i mitten, ca 30-40 minuter.

2. Skölj spenaten. Hacka löken och låt sjuda i smöret tills den är mjuk utan att ta färg. Tillsätt spenaten och vänd runt ett par varv utan att tappa spänst. Salta och peppra. Fördela spenaten över din Ägg Royal och servera till några skivor rökt lammfiol.