
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Ägg Royal
4 st st | ägg ägg | |
2 st st | äggulor äggula | |
2 dl dl | grädde grädde | |
1 dl dl | mjölk mjölk | |
1,5 krm krm | salt salt | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Lammfiol
200 g g | Spenat Spenat | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
25 g g | smör smör | |
1 st st | lammfiol lammfiol |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRökt lammfiol med Ägg Royal
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Smöra en liten ugnsform. Mät upp alla ingredienserna till Ägg Royal och mixa med stavmixer. Häll smeten i formen och grädda i ugnen på 130°C varmluft tills den har stannat men fortfarande är krämig i mitten, ca 30-40 minuter.
2. Skölj spenaten. Hacka löken och låt sjuda i smöret tills den är mjuk utan att ta färg. Tillsätt spenaten och vänd runt ett par varv utan att tappa spänst. Salta och peppra. Fördela spenaten över din Ägg Royal och servera till några skivor rökt lammfiol.