
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Crostini
0,5 st st | baguetter baguette | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
2 - 3 | parmesan parmesan |
300 g g | varmrökt lax varmrökt lax | |
200 g g | färskost färskost | |
2 msk msk | majonnäs majonnäs | |
0,5 st st | citronsaft citronsaft | |
0,5 msk msk | dijonsenap dijonsenap | |
2 - 3 droppar droppe | tabasco tabasco | |
1 | gula lökar
gul lök (hackad) | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
citroner citron |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRöra med varmrökt lax & crostini
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Plocka laxen i mindre bitar och lägg i en skål.
2. Blanda samman färskost och majonnäs, smaka av med citronsaft, dijonsenap tabasco, salt och peppar. Vänd ner löken och blanda.
3. Tillsätt laxen och blanda försiktigt.
4. Sätt ugnen på 225°.
5. Skiva baguetten och lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja och strö över parmesanost. Rosta ett par minuter, servera med laxröran och citronklyftor.