Röra med varmrökt lax & crostini
Ingredienser
4
personer
-
Crostini
- 0,5 st baguetter
- 2 msk olivolja
- 2 - 3 parmesan
-
- 300 g varmrökt lax
- 200 g färskost
- 2 msk majonnäs
- 0,5 st citronsaft
- 0,5 msk dijonsenap
- 2 - 3 droppar tabasco
- 1 gul lök hackad
- salt
- svartpeppar
- citroner
Förberedelse
1. Plocka laxen i mindre bitar och lägg i en skål.
2. Blanda samman färskost och majonnäs, smaka av med citronsaft, dijonsenap tabasco, salt och peppar. Vänd ner löken och blanda.
3. Tillsätt laxen och blanda försiktigt.
4. Sätt ugnen på 225°.
5. Skiva baguetten och lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja och strö över parmesanost. Rosta ett par minuter, servera med laxröran och citronklyftor.