Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Rostad broccolisallad med chilimarinerad fetaost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

750 g g broccoli broccoli
1 vitlök vitlök
3 msk msk olja olja
0,5 salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar
200 g g Spenat Spenat
pumpafrön pumpafrö
(Rostade till topping)

Marinerad fetaost

300 g g fetaost fetaost
0,5 dl dl olivolja olivolja
2 msk msk citronsaft citronsaft
1 citronskal citronskal
2 krm krm chili chili
(chiliflingor)
1 tsk tsk timjan timjan
1 krm krm svartpeppar svartpeppar
1 krm krm salt salt

Rostad broccolisallad med chilimarinerad fetaost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(12)

Gör så här:

1. Smula fetaosten i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt olja, citronjuice och skal, kryddor och salt. Blanda väl och ställ svalt.

2. Sätt ugnen på 200°C.

3. Hacka broccolin i mindre bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt.

4. Blanda vitlök, olja, peppar och salt och häll över broccolin. Rosta i ugnen ca 15 min eller tills broccolin börjar ta färg. Under tiden finhackar du spenaten.

5. Blanda broccoli och spenat i en skål. Toppa med fetaost och pumpakärnor. Servera med ett gott bröd