
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
750 g g | broccoli broccoli | |
1 | vitlök vitlök | |
3 msk msk | olja olja | |
0,5 | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
200 g g | Spenat Spenat | |
pumpafrön
pumpafrö (Rostade till topping) |
Marinerad fetaost
300 g g | fetaost fetaost | |
0,5 dl dl | olivolja olivolja | |
2 msk msk | citronsaft citronsaft | |
citronskal citronskal | ||
1 tsk tsk | citronskal citronskal | |
2 krm krm | chili
chili (chiliflingor) | |
1 tsk tsk | timjan timjan | |
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
1 krm krm | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRostad broccolisallad med chilimarinerad fetaost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Smula fetaosten i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt olja, citronjuice och skal, kryddor och salt. Blanda väl och ställ svalt.
2. Sätt ugnen på 200°C.
3. Hacka broccolin i mindre bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt.
4. Blanda vitlök, olja, peppar och salt och häll över broccolin. Rosta i ugnen ca 15 min eller tills broccolin börjar ta färg. Under tiden finhackar du spenaten.
5. Blanda broccoli och spenat i en skål. Toppa med fetaost och pumpakärnor. Servera med ett gott bröd