
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
750 g g | broccoli broccoli | ||
1 | vitlök vitlök | ||
3 msk msk | olja olja | ||
0,5 | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
200 g g | Spenat Spenat | ||
pumpafrön
pumpafrö (Rostade till topping) |
Marinerad fetaost
300 g g | fetaost fetaost | ||
0,5 dl dl | olivolja olivolja | ||
2 msk msk | citronsaft citronsaft | ||
citronskal citronskal | |||
1 tsk tsk | citronskal citronskal | ||
2 krm krm | chili
chili (chiliflingor) | ||
1 tsk tsk | timjan timjan | ||
1 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
1 krm krm | salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRostad broccolisallad med chilimarinerad fetaost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Smula fetaosten i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt olja, citronjuice och skal, kryddor och salt. Blanda väl och ställ svalt.
2. Sätt ugnen på 200°C.
3. Hacka broccolin i mindre bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt.
4. Blanda vitlök, olja, peppar och salt och häll över broccolin. Rosta i ugnen ca 15 min eller tills broccolin börjar ta färg. Under tiden finhackar du spenaten.
5. Blanda broccoli och spenat i en skål. Toppa med fetaost och pumpakärnor. Servera med ett gott bröd