
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 | Rybergs högrevskorv med rökt paprika
Rybergs högrevskorv med rökt paprika (à 225 g) | ||
4 dl dl | couscous couscous | ||
1 st st | zucchini zucchini | ||
1 st st | paprikor paprika | ||
1 st st | rödlökar rödlök | ||
2 msk msk | rapsolja rapsolja | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
2 dl dl | turkisk yoghurt turkisk yoghurt | ||
0,5 dl dl | ajvar relish ajvar relish | ||
basilika
basilika (färsk) | |||
mynta
mynta (färsk) | |||
citroner
citron (klyftor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRybergs högrevskorv med couscous
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka couscousen enigt anvisningarna på förpackningen.
2. Sätt ugnen på 225°C.
3. Skölj zucchini och skär i cm-stora rundlar. Skölj paprika och skär i tunna skivor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg på en bakpappersklädd plåt, ringla över rapsolja och krydda med salt. Rosta i ugnen ca 25 min.
4. Skär korven i mindre bitar och fräs i rapsoljan tills den får färg. Tillsätt den kokta couscousen, salt och peppar. Fräs ytterligare ca 3 min.
5. Blanda ihop turkisk yoghurt och ajvar.
6. Toppa couscousen med grönsakerna, ajvarsåsen, färsk basilika och färsk mynta. Servera med citronklyftor.