
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 | Rybergs högrevskorv med rökt paprika
Rybergs högrevskorv med rökt paprika (à 225 g) | |
4 dl dl | couscous couscous | |
1 st st | zucchini zucchini | |
1 st st | paprikor paprika | |
1 st st | rödlökar rödlök | |
2 msk msk | rapsolja rapsolja | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
2 dl dl | turkisk yoghurt turkisk yoghurt | |
0,5 dl dl | ajvar relish ajvar relish | |
basilika
basilika (färsk) | ||
mynta
mynta (färsk) | ||
citroner
citron (klyftor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRybergs högrevskorv med couscous
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka couscousen enigt anvisningarna på förpackningen.
2. Sätt ugnen på 225°C.
3. Skölj zucchini och skär i cm-stora rundlar. Skölj paprika och skär i tunna skivor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg på en bakpappersklädd plåt, ringla över rapsolja och krydda med salt. Rosta i ugnen ca 25 min.
4. Skär korven i mindre bitar och fräs i rapsoljan tills den får färg. Tillsätt den kokta couscousen, salt och peppar. Fräs ytterligare ca 3 min.
5. Blanda ihop turkisk yoghurt och ajvar.
6. Toppa couscousen med grönsakerna, ajvarsåsen, färsk basilika och färsk mynta. Servera med citronklyftor.