Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Scones på vaniljyoghurt med marmelad och färskost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

3 dl dl vetemjöl vetemjöl
2 dl dl havregryn havregryn
3 tsk tsk bakpulver bakpulver
1 dl dl socker socker
120 g g smör smör
1 nypor nypa salt salt
2 dl dl kvarg kvarg
1,5 dl dl vaniljyoghurt vaniljyoghurt
marmelad marmelad
färskost färskost

Scones på vaniljyoghurt med marmelad och färskost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(20)

Gör så här:

1. Börja med att blanda mjöl, socker, havregryn, salt och bakpulver.

2. Blanda sedan ner smöret, kvarg och sist vaniljyoghurten.

3. Klicka ut degen i fyra portioner på en plåt och grädda i 210 °C i ca 10-15 min tills bröden fått fin färg.

4. Servera med till exempel apelsinmarmelad och färskost.