
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 dl dl | havregryn havregryn | |
3 tsk tsk | bakpulver bakpulver | |
1 dl dl | socker socker | |
120 g g | smör smör | |
1 nypor nypa | salt salt | |
2 dl dl | kvarg kvarg | |
1,5 dl dl | vaniljyoghurt vaniljyoghurt | |
marmelad marmelad | ||
färskost färskost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listScones på vaniljyoghurt med marmelad och färskost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att blanda mjöl, socker, havregryn, salt och bakpulver.
2. Blanda sedan ner smöret, kvarg och sist vaniljyoghurten.
3. Klicka ut degen i fyra portioner på en plåt och grädda i 210 °C i ca 10-15 min tills bröden fått fin färg.
4. Servera med till exempel apelsinmarmelad och färskost.