
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 burkar burk | sillar
sill (5-minuters sill) | ||
1 dl dl | senap senap | ||
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 knippen knippe | dill dill | ||
1 knippen knippe | gräslök gräslök | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSenapssill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Häll av lagen från sillen (spara lite av lagen) och skär sillen i bitar.
2. Blanda senapen med 2 msk av lagen, majonnäs och hackad dill och gräslök. Smaka av med salt & peppar.
3. Vänd ner sillbitarna i senapssåsen. Lägg i en burk, låt gärna stå kallt ett dygn före servering.
Tips: Går bra att mortla ner hela senapsfrön i vanlig senap för lite mer konsistens och smak.