
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 burkar burk | sillar
sill ((5-minuters sill)) | ||
1 dl dl | senap senap | ||
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 knippen knippe | dill dill | ||
1 knippen knippe | gräslök gräslök | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Senapssill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:10
min
(1)
Gör så här:
1. Häll av lagen från sillen (spara lite av lagen) och skär sillen i bitar.
2. Blanda senapen med 2 msk av lagen, majonnäs och hackad dill och gräslök. Smaka av med salt & peppar.
3. Vänd ner sillbitarna i senapssåsen. Lägg i en burk, låt gärna stå kallt ett dygn före servering.
Tips: Går bra att mortla ner hela senapsfrön i vanlig senap för lite mer konsistens och smak.