
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 burkar burk | sillar
sill (5-minuters sill) | |
1 dl dl | senap senap | |
0,5 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 knippen knippe | dill dill | |
1 knippen knippe | gräslök gräslök | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSenapssill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Häll av lagen från sillen (spara lite av lagen) och skär sillen i bitar.
2. Blanda senapen med 2 msk av lagen, majonnäs och hackad dill och gräslök. Smaka av med salt & peppar.
3. Vänd ner sillbitarna i senapssåsen. Lägg i en burk, låt gärna stå kallt ett dygn före servering.
Tips: Går bra att mortla ner hela senapsfrön i vanlig senap för lite mer konsistens och smak.