Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Senapssill

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 burkar burk sillar sill
(5-minuters sill)
1 dl dl senap senap
0,5 dl dl majonnäs majonnäs
1 knippen knippe dill dill
1 knippen knippe gräslök gräslök
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Senapssill

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

10 min
(1)

Gör så här:

1. Häll av lagen från sillen (spara lite av lagen) och skär sillen i bitar.

2. Blanda senapen med 2 msk av lagen, majonnäs och hackad dill och gräslök. Smaka av med salt & peppar.

3. Vänd ner sillbitarna i senapssåsen. Lägg i en burk, låt gärna stå kallt ett dygn före servering.

Tips: Går bra att mortla ner hela senapsfrön i vanlig senap för lite mer konsistens och smak.