
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 dl dl | hasselnötter hasselnöt | |
1 msk msk | olivolja olivolja | |
1 huvud huvud | grönsallad grönsallad | |
1 - 2 msk msk | torkade tranbär torkade tranbär | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
16 | serranoskinka serranoskinka |
Vinägrett
1 dl dl | smör smör | |
1 st st | citroner citron | |
1 st st | schalottenlökar schalottenlök | |
1 dl dl | persilja persilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSerranoskinka med sallad, hasselnötter & brynt smör
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Rosta nötterna i lite olivolja och salt, krossa lätt och tillsätt i salladen. Bryn smöret på låg värme tills det är gyllenbrunt. Pressa i citronsaften precis före servering. Tillsätt persilja, lök, zest och lite salt. Ringla över sallad och toppa med serranoskivor och tranbär.