
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 burkar burk | kräftstjärtar
kräftstjärt (i lag) | ||
1 burkar burk | löksill
löksill (liten) | ||
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
1 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 st st | rödlökar
rödlök (finhackad) | ||
1 krukor kruka | gräslök
gräslök (hackad) | ||
1 burkar burk | stenbitsrom
stenbitsrom (röd) |
Tillbehör
1 st st | baguetter baguette |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSkärgårdssill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt kräftstjärtarna och löksillen rinna av, dela i mindre bitar.
2. Finhacka rödlöken och hacka gräslöken.
3. Blanda samman crème fraiche med majonnäs rödlök, gräslök och stenbitsrom, vänd ner sill och kräftstjärtar, smaka av med salt och peppar.
4. Skär baguette i tunna skivor och droppa över lite olivolja. Rosta hårda ca 10 minuter i 180°.