Högsta kvalitet till bästa pris
Skärgårdssill

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 burkar burk kräftstjärtar kräftstjärt
(i lag)
1 burkar burk löksill löksill
(liten)
1 dl dl crème fraiche crème fraiche
1 dl dl majonnäs majonnäs
1 st st rödlökar rödlök
(finhackad)
1 krukor kruka gräslök gräslök
(hackad)
1 burkar burk stenbitsrom stenbitsrom
(röd)

Tillbehör

1 st st baguetter baguette

Skärgårdssill

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

10 min
(18)

Gör så här:

1. Låt kräftstjärtarna och löksillen rinna av, dela i mindre bitar.

2. Finhacka rödlöken och hacka gräslöken.

3. Blanda samman crème fraiche med majonnäs rödlök, gräslök och stenbitsrom, vänd ner sill och kräftstjärtar, smaka av med salt och peppar.

4. Skär baguette i tunna skivor och droppa över lite olivolja. Rosta hårda ca 10 minuter i 180°.