Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Skinksallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

400 g g Rökt skinka Rökt skinka
3 st st päron päron
3 dl dl nötter nötter
(t.ex. valnötter eller mandel)
150 g g blåmögelost blåmögelost
6 bröd bröd
2 huvud huvud grönsallad grönsallad
(valfri)
1 huvud huvud broccoli broccoli
1 st st rödlökar rödlök
1 dl dl majonnäs majonnäs
1 msk msk honung honung
salt salt
svartpeppar svartpeppar
olivolja olivolja

Skinksallad med nötter, päron, mögelost och krutonger

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(5)

Gör så här:

1. Börja med att tärna brödet och steka i lite olja till krispiga krutonger.

2. Skölj och dela salladen. Tillsätt skinka, skivade päron, rödlök och nötter samt smula i hälften av osten. Dela broccolin, koka i saltat vatten och blanda ner i salladen.

3. Gör en dressing av majonnäs, mögelost, honung och olja. Ringla över salladen och servera.