
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | Rökt skinka Rökt skinka | ||
3 st st | päron päron | ||
3 dl dl | nötter
nötter ((t.ex. valnötter eller mandel)) | ||
150 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
6 | bröd bröd | ||
2 huvud huvud | grönsallad
grönsallad ((valfri)) | ||
1 huvud huvud | broccoli broccoli | ||
1 st st | rödlökar rödlök | ||
1 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 msk msk | honung honung | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
olivolja olivolja |
Skinksallad med nötter, päron, mögelost och krutonger
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(1)
Gör så här:
1. Börja med att tärna brödet och steka i lite olja till krispiga krutonger.
2. Skölj och dela salladen. Tillsätt skinka, skivade päron, rödlök och nötter samt smula i hälften av osten. Dela broccolin, koka i saltat vatten och blanda ner i salladen.
3. Gör en dressing av majonnäs, mögelost, honung och olja. Ringla över salladen och servera.