
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | rökt skinka rökt skinka | ||
3 st st | päron päron | ||
3 dl dl | nötter
nötter (t.ex. valnötter eller mandel) | ||
150 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
6 | bröd bröd | ||
2 huvud huvud | grönsallad
grönsallad (valfri) | ||
1 huvud huvud | broccoli broccoli | ||
1 st st | rödlökar rödlök | ||
1 dl dl | majonnäs majonnäs | ||
1 msk msk | honung honung | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
olivolja olivolja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSkinksallad med nötter, päron, mögelost och krutonger
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Börja med att tärna brödet och steka i lite olja till krispiga krutonger.
2. Skölj och dela salladen. Tillsätt skinka, skivade päron, rödlök och nötter samt smula i hälften av osten. Dela broccolin, koka i saltat vatten och blanda ner i salladen.
3. Gör en dressing av majonnäs, mögelost, honung och olja. Ringla över salladen och servera.