
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
Fyllning 1
2 burkar burk | tonfisk tonfisk | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
2 msk msk | chilisås chilisås | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
0,5 dl dl | dill
dill (hackad) | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
1 krm krm | cayennepeppar cayennepeppar | |
1 msk msk | syltad silverlök syltad silverlök | |
0,5 msk msk | kapris
kapris (hackad) | |
2 msk msk | ättiksgurkor
ättiksgurka (hackad) |
Fyllning 2
2 st st | morötter
morot (grovrivna) | |
2 st st | äpplen
äpple (grovrivna) | |
1 st st | paprikor
paprika (tärnad) | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
100 g g | färskost färskost | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
1 msk msk | citronsaft citronsaft | |
1 tsk tsk | citronskal
citronskal (riven) |
Fyllning 3
3 kg kg | ägg
ägg (hårdkokta) | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
1 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 tsk tsk | pepparrot
pepparrot (riven) | |
1 dl dl | dill
dill (hackad) | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | |
1 | citroner
citron (skal) | |
1 kg kg | räkor
räka (med skal) |
Kräm
150 g g | färskost färskost | |
1 dl dl | majonnäs majonnäs | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
1 krm krm | vitpeppar
vitpeppar (nymald) |
8 st st | landgångsbröd landgångsbröd |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmörgåstårta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Kantskär brödet och lägg ut dem två och två.
2. Blanda ingredienserna till fyllningarna och smaka av med salt och peppar.3. Fördela fyllning 1 på första lagret bröd. Lägg på ett nytt lager bröd och därefter fyllning 2. Lägg bröd ovanpå fyllning 3.
4. Blanda färskost och majonnäs och bred runt kanterna och på toppen. Plasta in och låt tårtan vila i kylen över natten så att brödet blir saftigt.
5. Vid servering: Täck kanterna med hackad dill.
6. Garnera med räkor, stenbitsrom, avokado, rödlök, rökt lax, rädisor, hyvlad gurka, dill och rom.
Låt svalna i kylskåp över natten.