
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 | gula lökar gul lök | ||
2 st st | vitlöksklyftor vitlöksklyfta | ||
1 | chili chili | ||
1 krukor kruka | basilika basilika | ||
325 g g | salsicciakorvar salsicciakorv | ||
1 msk msk | olivolja olivolja | ||
0,5 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
0,5 msk msk | balsamvinäger balsamvinäger | ||
300 g g | krossade tomater krossad tomat | ||
0,5 dl dl | vatten vatten | ||
400 g g | pasta
pasta (pappardelle) | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Till servering
50 g g | parmesan parmesan | ||
1 krukor kruka | basilika basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSofias Salsicciapasta
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp vattnet till pastan. Glöm inte att addera salt.
2. Skala och hacka lök, vitlök, chili och basilika.
3. Gröp ur salsiccian.
4. Bryn salsicciafärsen i oljan. Tillsätt efter hand lök, vitlök och chili och låt det fräsas ihop. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten, balsamvinäger, vatten och basilika.
5. Låt det puttra samman och krydda med salt och peppar efter smak.
6. Riv parmesanost.
7. Blanda den färdigkokta pastan med färsen, glöm inte addera en halv deciliter av pastavattnet för extra smak.
8. Voila – toppa med valfri mängd parmesan och basilika, dags att servera.