Högsta kvalitet till bästa pris
Sofias Salsicciapasta

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 gula lökar gul lök
2 st st vitlöksklyftor vitlöksklyfta
1 chili chili
1 krukor kruka basilika basilika
325 g g salsicciakorvar salsicciakorv
1 msk msk olivolja olivolja
0,5 msk msk tomatpuré tomatpuré
0,5 msk msk balsamvinäger balsamvinäger
300 g g krossade tomater krossad tomat
0,5 dl dl vatten vatten
400 g g pasta pasta
(pappardelle)
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Till servering

50 g g parmesan parmesan
1 krukor kruka basilika basilika

Sofias Salsicciapasta

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(10)

Gör så här:

1.    Koka upp vattnet till pastan. Glöm inte att addera salt.
2.    Skala och hacka lök, vitlök, chili och basilika.
3.    Gröp ur salsiccian.
4.    Bryn salsicciafärsen i oljan. Tillsätt efter hand lök, vitlök och chili och låt det fräsas ihop. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten, balsamvinäger, vatten och basilika.
5.    Låt det puttra samman och krydda med salt och peppar efter smak.
6.    Riv parmesanost.
7.    Blanda den färdigkokta pastan med färsen, glöm inte addera en halv deciliter av pastavattnet för extra smak.
8.    Voila – toppa med valfri mängd parmesan och basilika, dags att servera.