Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Somrig frusen cheesecake

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

3 dl dl grädde grädde
3 msk msk smör smör
3 st st ägg ägg
1 dl dl socker socker
1 msk msk vaniljsocker vaniljsocker
1 dl dl blåbär blåbär
0,5 l l jordgubbar jordgubbe
3 - 5 st st physalis physalis
1 paket paket digestivekex digestivekex
200 g g färskost färskost

Somrig frusen cheesecake

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

5:30 h
(21)

Gör så här:

1. Krossa kakorna och skär ner smöret.

2. Fördela smeten i botten på en springform.

3. Separera därefter äggvitorna från äggulorna och häll dem i varsin bunke.

4. Blanda äggulorna med färskosten, vaniljsocker och socker.

5. Vispa grädden hyfsat hårt och rör ner den i ostsmeten.

6. Vispa äggvitorna till ett fast skum och rör ner dem i smeten.

7. Häll sedan upp i springformen och låt stå i frysen i minst 5 timmar.

8. Ta ut den någon halvtimme före servering.

9. Garnera med färska jordgubbar, blåbär och en physalis.