
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 dl dl | grädde grädde | ||
3 msk msk | smör smör | ||
3 st st | ägg ägg | ||
1 dl dl | socker socker | ||
1 msk msk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
1 dl dl | blåbär blåbär | ||
0,5 l l | jordgubbar jordgubbe | ||
3 -5 st st | physalis physalis | ||
1 paket paket | digestivekex digestivekex | ||
200 g g | färskost färskost |
Somrig frusen cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
5:30
h
(13)
Gör så här:
1. Krossa kakorna och skär ner smöret.
2. Fördela smeten i botten på en springform.
3. Separera därefter äggvitorna från äggulorna och häll dem i varsin bunke.
4. Blanda äggulorna med färskosten, vaniljsocker och socker.
5. Vispa grädden hyfsat hårt och rör ner den i ostsmeten.
6. Vispa äggvitorna till ett fast skum och rör ner dem i smeten.
7. Häll sedan upp i springformen och låt stå i frysen i minst 5 timmar.
8. Ta ut den någon halvtimme före servering.
9. Garnera med färska jordgubbar, blåbär och en physalis.