
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
3 dl dl | grädde grädde | ||
3 msk msk | smör smör | ||
3 st st | ägg ägg | ||
1 dl dl | socker socker | ||
1 msk msk | vaniljsocker vaniljsocker | ||
1 dl dl | blåbär blåbär | ||
0,5 l l | jordgubbar jordgubbe | ||
3 - 5 st st | physalis physalis | ||
1 paket paket | digestivekex digestivekex | ||
200 g g | färskost färskost |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomrig frusen cheesecake
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Krossa kakorna och skär ner smöret.
2. Fördela smeten i botten på en springform.
3. Separera därefter äggvitorna från äggulorna och häll dem i varsin bunke.
4. Blanda äggulorna med färskosten, vaniljsocker och socker.
5. Vispa grädden hyfsat hårt och rör ner den i ostsmeten.
6. Vispa äggvitorna till ett fast skum och rör ner dem i smeten.
7. Häll sedan upp i springformen och låt stå i frysen i minst 5 timmar.
8. Ta ut den någon halvtimme före servering.
9. Garnera med färska jordgubbar, blåbär och en physalis.