
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | anjovis
anjovis (i olja eller saltlake) | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 burkar burk | krossade tomater
krossad tomat (à 425 ml) | ||
50 g g | svarta oliver svarta oliver | ||
15 g g | kapris kapris | ||
400 g g | spaghetti spaghetti | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
socker socker |
Garnering
basilika basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghetti alla puttanesca
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt sardellfiléerna rinna av och skölj bort saltlaken. Skala vitlöksklyftorna, finhacka dem och stek dem i olja. Tillsätt tomater, salt, peppar och lite socker och låt det koka upp.
2. Låt oliver och kapris rinna av, hacka dem grovt och tillsätt dem i såsen. Låt det koka i 15 minuter och rör om då och då.
3. Koka under tiden spaghettin al dente i 8 minuter i saltat vatten. Smaka av såsen, servera med den avrunna spaghettin och garnera med basilika.