
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 | anjovis
anjovis (i olja eller saltlake) | |
2 st st | vitlök vitlök | |
2 msk msk | olivolja olivolja | |
2 burkar burk | krossade tomater
krossad tomat (à 425 ml) | |
50 g g | svarta oliver svarta oliver | |
15 g g | kapris kapris | |
400 g g | spaghetti spaghetti | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
socker socker |
Garnering
basilika basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti alla puttanesca
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Låt sardellfiléerna rinna av och skölj bort saltlaken. Skala vitlöksklyftorna, finhacka dem och stek dem i olja. Tillsätt tomater, salt, peppar och lite socker och låt det koka upp.
2. Låt oliver och kapris rinna av, hacka dem grovt och tillsätt dem i såsen. Låt det koka i 15 minuter och rör om då och då.
3. Koka under tiden spaghettin al dente i 8 minuter i saltat vatten. Smaka av såsen, servera med den avrunna spaghettin och garnera med basilika.