Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Spaghetti alla puttanesca

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 anjovis anjovis
(i olja eller saltlake)
2 st st vitlök vitlök
2 msk msk olivolja olivolja
2 burkar burk krossade tomater krossad tomat
(à 425 ml)
50 g g svarta oliver svarta oliver
15 g g kapris kapris
400 g g spaghetti spaghetti
salt salt
svartpeppar svartpeppar
socker socker

Garnering

basilika basilika

Spaghetti alla puttanesca

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(11)

Gör så här:

1. Låt sardellfiléerna rinna av och skölj bort saltlaken. Skala vitlöksklyftorna, finhacka dem och stek dem i olja. Tillsätt tomater, salt, peppar och lite socker och låt det koka upp.

2. Låt oliver och kapris rinna av, hacka dem grovt och tillsätt dem i såsen. Låt det koka i 15 minuter och rör om då och då.

3. Koka under tiden spaghettin al dente i 8 minuter i saltat vatten. Smaka av såsen, servera med den avrunna spaghettin och garnera med basilika.