
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | nötfärs
nötfärs (eller blandfärs) | ||
2 st st | schalottenlökar schalottenlök | ||
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | ||
1 st st | morötter morot | ||
50 g g | rotselleri rotselleri | ||
2 msk msk | olivolja olivolja | ||
2 msk msk | tomatpuré tomatpuré | ||
1 burkar burk | tomater
tomat (hela, skalade, à 400 g) | ||
1 dl dl | vatten vatten | ||
1 tärningar tärning | grönsaksbuljong grönsaksbuljong | ||
1 tsk tsk | timjan timjan | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
400 g g | spaghetti spaghetti |
Till servering:
parmesan parmesan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghetti med köttfärssås
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala morot och rotselleri och riv fint. Fräs mjuka några minuter i olja och tomatpuré.
2. Tillsätt nötfärsen och låt fräsa cirka 7 min.
3. Häll ned de hela tomaterna och vatten, smula ned buljongen och tillsätt kryddor och salt. Låt puttra 20-25 minuter.
4. Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
5. Servera köttfärssåsen med spaghettin och riv över lite parmesan vid servering.