Högsta kvalitet till bästa pris
Spaghetti med köttfärssås

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

500 g g nötfärs nötfärs
(eller blandfärs)
2 st st schalottenlökar schalottenlök
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
1 st st morötter morot
50 g g rotselleri rotselleri
2 msk msk olivolja olivolja
2 msk msk tomatpuré tomatpuré
1 burkar burk tomater tomat
(hela, skalade, à 400 g)
1 dl dl vatten vatten
1 tärningar tärning grönsaksbuljong grönsaksbuljong
1 tsk tsk timjan timjan
2 krm krm svartpeppar svartpeppar
0,5 tsk tsk salt salt
400 g g spaghetti spaghetti

Till servering:

parmesan parmesan

Spaghetti med köttfärssås

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(58)

Gör så här:

1. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala morot och rotselleri och riv fint. Fräs mjuka några minuter i olja och tomatpuré.

2. Tillsätt nötfärsen och låt fräsa cirka 7 min.

3. Häll ned de hela tomaterna och vatten, smula ned buljongen och tillsätt kryddor och salt. Låt puttra 20-25 minuter.

4. Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.

5. Servera köttfärssåsen med spaghettin och riv över lite parmesan vid servering.