
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
400 g g | spaghetti spaghetti | ||
1 knippen knippe | mynta
mynta (Färsk) | ||
1 knippen knippe | basilika
basilika (Färsk) | ||
70 g g | pistagenötter
pistagenötter (Skalade) | ||
1 dl dl | olivolja olivolja | ||
1 tsk tsk | citronskal
citronskal (Finrivet) | ||
1 krm krm | salt salt | ||
2 | mozzarella
mozzarella (á 125 g) | ||
150 g g | sockerärter
sockerärter (Färska) | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
pistagenötter
pistagenötter (Finhackade) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghetti med pistage- och myntapesto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp rikligt med vatten och 1 tsk salt i en kastrull på spisen. Tillsätt spaghettin och koka enligt anvisning på förpackningen.
2. Mixa mynta, basilika, pistage, olja, citronskal och salt till en fin pesto i en blender eller matberedare.
3. Blanda spaghettin med peston. Toppa med mozzarella, sockerärter och gärna lite hackade pistagenötter. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.