Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Spaghetti med pistage- och myntapesto

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

400 g g spaghetti spaghetti
1 knippen knippe mynta mynta
(Färsk)
1 knippen knippe basilika basilika
(Färsk)
70 g g pistagenötter pistagenöt
(Skalade)
1 dl dl olivolja olivolja
1 tsk tsk citronskal citronskal
(Finrivet)
2 mozzarella mozzarella
(á 125 g)
150 g g sockerärter sockerärter
(Färska)
1 krm krm salt salt
svartpeppar svartpeppar
pistagenötter pistagenöt
(Finhackade)

Spaghetti med pistage- och myntapesto

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(5)

Gör så här:

1. Koka upp rikligt med vatten och 1 tsk salt i en kastrull på spisen. Tillsätt spaghettin och koka enligt anvisning på förpackningen.

2. Mixa mynta, basilika, pistage, olja, citronskal och salt till en fin pesto i en blender eller matberedare.

3. Blanda spaghettin med peston. Toppa med mozzarella, sockerärter och gärna lite hackade pistagenötter. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.