
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 | sparrisar sparris | |
2 | ägg ägg | |
olivolja olivolja | ||
100 g g | crème fraiche crème fraiche | |
0,5 knippen knippe | mynta mynta | |
0,5 dl dl | mandlar
mandel (mandelspån) | |
havssalt havssalt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
100 g g | ricotta ricotta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSparris med ricotta och lättkokt ägg
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Lägg ned äggen i kokande vatten och låt koka ca 7 min. Skala och dela äggen.
2. Skölj och ansa sparrisen. Stek den snabbt i olja.
3. Lägg sparrisen på ett fat. Toppa med ägg, crème fraiche, mynta och mandel. Smaka av med salt och peppar.