Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Sparris med ricotta och lättkokt ägg

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 sparrisar sparris
2 ägg ägg
olivolja olivolja
100 g g crème fraiche crème fraiche
0,5 knippen knippe mynta mynta
0,5 dl dl mandlar mandel
(mandelspån)
havssalt havssalt
svartpeppar svartpeppar
100 g g ricotta ricotta

Sparris med ricotta och lättkokt ägg

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(4)

Gör så här:

1. Lägg ned äggen i kokande vatten och låt koka ca 7 min. Skala och dela äggen.

2. Skölj och ansa sparrisen. Stek den snabbt i olja.

3. Lägg sparrisen på ett fat. Toppa med ägg, crème fraiche, mynta och mandel. Smaka av med salt och peppar.