Högsta kvalitet till bästa pris
Spicy falafeltallrik med pommes & picklad rödkål

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

10 - 15 st st falafel falafel
(bollar, frysta)
800 g g pommes frites pommes frites
(frysta)
400 g g rödkål rödkål
0,5 dl dl ättika ättika
1 dl dl socker socker
2 dl dl vatten vatten
3 msk msk aioli aioli
3 msk msk hot sauce hot sauce
(valfri sort)
1 krukor kruka persilja persilja
(färsk)
4 - 5 st st feferoni feferoni

Spicy falafeltallrik med pommes & picklad rödkål

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(3)

Gör så här:

1. Tillaga pommes frites enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Pickla rödkålen genom att koka upp ättika, socker och vatten. Låt ättikslagen svalna och lägg sedan i strimlad rödkål. Låt stå tills det är dags för servering.

3. Stek upp falafelbollarna på hög värme så de får en fin yta. Sänk sedan värmen och tillaga tills de blir genomstekta.

4. Montera din falafeltallrik med pommes i botten och lägg sedan på falafelbollarna. Toppa med rödkål, hackad persilja, feferoni, aioli och hot sauce.

5. Servera!