
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
10 - 15 st st | falafel
falafel (bollar, frysta) | ||
800 g g | pommes frites
pommes frites (frysta) | ||
400 g g | rödkål rödkål | ||
0,5 dl dl | ättika ättika | ||
1 dl dl | socker socker | ||
2 dl dl | vatten vatten | ||
3 msk msk | aioli aioli | ||
3 msk msk | hot sauce
hot sauce (valfri sort) | ||
1 krukor kruka | persilja
persilja (färsk) | ||
4 - 5 st st | feferoni feferoni |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpicy falafeltallrik med pommes & picklad rödkål
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Tillaga pommes frites enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Pickla rödkålen genom att koka upp ättika, socker och vatten. Låt ättikslagen svalna och lägg sedan i strimlad rödkål. Låt stå tills det är dags för servering.
3. Stek upp falafelbollarna på hög värme så de får en fin yta. Sänk sedan värmen och tillaga tills de blir genomstekta.
4. Montera din falafeltallrik med pommes i botten och lägg sedan på falafelbollarna. Toppa med rödkål, hackad persilja, feferoni, aioli och hot sauce.
5. Servera!