
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
700 g g | potatisar potatis | ||
4 st st | torskfiléer torskfilé | ||
2 msk msk | olivolja
olivolja (till potatisen) | ||
2 msk msk | olivolja
olivolja (till fisken) | ||
2 msk msk | smör smör | ||
1 tsk tsk | salt
salt (till potatisen) | ||
0,5 tsk tsk | salt
salt (till fisken) | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar | ||
2 st st | vitlök vitlök | ||
1 dl dl | svarta oliver svarta oliver | ||
1 msk msk | rosmarin
rosmarin (finhackad) | ||
2 msk msk | citronsaft citronsaft |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listStekt torsk med oliv- och rosmarinsås
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skrubba potatisen och lägg på en bakpappersklädd plåt. Ringla över olja och salt. Rosta i mitten av ugnen ca 25 min.
2. Värm olja och smör på medelvärme i en panna. Tillsätt fisken, krydda med salt och peppar. Stek på ena sidan ca 5 min. Tillsätt vitlök, oliver, rosmarin och citronjuice i pannan och stek ca 3 min till.
3. Servera med den rostade potatisen, och gärna med en god grönsallad till.