Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Stekt torsk med oliv- och rosmarinsås

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

700 g g potatisar potatis
4 st st torskfiléer torskfilé
2 msk msk olivolja olivolja
(till potatisen)
2 msk msk olivolja olivolja
(till fisken)
2 msk msk smör smör
1 tsk tsk salt salt
(till potatisen)
0,5 tsk tsk salt salt
(till fisken)
2 krm krm svartpeppar svartpeppar
2 st st vitlök vitlök
1 dl dl svarta oliver svarta oliver
1 msk msk rosmarin rosmarin
(finhackad)
2 msk msk citronsaft citronsaft

Stekt torsk med oliv- och rosmarinsås

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(6)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skrubba potatisen och lägg på en bakpappersklädd plåt. Ringla över olja och salt. Rosta i mitten av ugnen ca 25 min.

2. Värm olja och smör på medelvärme i en panna. Tillsätt fisken, krydda med salt och peppar. Stek på ena sidan ca 5 min. Tillsätt vitlök, oliver, rosmarin och citronjuice i pannan och stek ca 3 min till.

3. Servera med den rostade potatisen, och gärna med en god grönsallad till.