Högsta kvalitet till bästa pris
Svamppizza med spenat från Kalmar Bageri

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

4 st st Tunnbröd Tunnbröd
400 g g champinjoner champinjon
(färska)
2 klyftor klyfta vitlök vitlök
2 msk msk Färsk timjan Färsk timjan
(finhackad)
0,5 tsk tsk salt salt
25 g g smör smör
4 dl dl riven ost riven ost
500 g g mozzarella mozzarella
65 g g Spenat Spenat
Färsk timjan Färsk timjan
olivolja olivolja

Svamppizza med spenat från Kalmar Bageri

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

30 min
(23)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Rengör och skiva champinjonerna. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Stek svamp, vitlök, timjan och salt i smöret ca 10 min.

3. Toppa tunnbröden med riven ost, mozzarella, champinjonfräset och hälften av spenaten. Grädda i mitten av ugnen cirka 8 min.

4. Toppa med timjan och resten av spenaten. Ringla över lite olivolja. Servera direkt.