
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | Tunnbröd Tunnbröd | ||
400 g g | champinjoner
champinjon ((färska)) | ||
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | ||
Färsk timjan Färsk timjan | |||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
25 g g | smör smör | ||
4 dl dl | riven ost riven ost | ||
500 g g | mozzarella mozzarella | ||
65 g g | Spenat Spenat | ||
olivolja olivolja |
Svamppizza med spenat från Kalmar Bageri
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:30
min
(15)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Rengör och skiva champinjonerna. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Stek svamp, vitlök, timjan och salt i smöret ca 10 min.
3. Toppa tunnbröden med riven ost, mozzarella, champinjonfräset och hälften av spenaten. Grädda i mitten av ugnen cirka 8 min.
4. Toppa med timjan och resten av spenaten. Ringla över lite olivolja. Servera direkt.