
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
4 st st | Tunnbröd Tunnbröd | |
400 g g | champinjoner
champinjon (färska) | |
2 klyftor klyfta | vitlök vitlök | |
2 msk msk | Färsk timjan
Färsk timjan (finhackad) | |
0,5 tsk tsk | salt salt | |
25 g g | smör smör | |
4 dl dl | riven ost riven ost | |
500 g g | mozzarella mozzarella | |
65 g g | Spenat Spenat | |
Färsk timjan Färsk timjan | ||
olivolja olivolja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSvamppizza med spenat från Kalmar Bageri
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Rengör och skiva champinjonerna. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Stek svamp, vitlök, timjan och salt i smöret ca 10 min.
3. Toppa tunnbröden med riven ost, mozzarella, champinjonfräset och hälften av spenaten. Grädda i mitten av ugnen cirka 8 min.
4. Toppa med timjan och resten av spenaten. Ringla över lite olivolja. Servera direkt.