
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | gula lökar gul lök | ||
3 dl dl | arborioris arborioris | ||
2 st st | buljong buljong | ||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 dl dl | riven ost riven ost | ||
olivolja olivolja | |||
1 burkar burk | champinjoner champinjon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSvamprisotto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp 1,2 liter vatten i en liten kastrull och lös upp buljongtärningarna. Låt sjuda på svag värme. Finhacka lök och fräs i olja i en större kastrull. Låt champinjonerna rinna av och häll i dem.
2. Tillsätt ris och rör om. Häll i den varma buljongen lite i taget och låt risotton sjuda i 14-15 minuter. Rör ner riven ost och lite olivolja. Smaka av med peppar.
3. Servera med exempelvis stekt kyckling och en krispig sallad toppad med soltorkade tomater.