
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1 st st | gula lökar gul lök | |
3 dl dl | arborioris arborioris | |
2 st st | buljong buljong | |
svartpeppar svartpeppar | ||
1 dl dl | riven ost riven ost | |
olivolja olivolja | ||
1 burkar burk | champinjoner champinjon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSvamprisotto
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka upp 1,2 liter vatten i en liten kastrull och lös upp buljongtärningarna. Låt sjuda på svag värme. Finhacka lök och fräs i olja i en större kastrull. Låt champinjonerna rinna av och häll i dem.
2. Tillsätt ris och rör om. Häll i den varma buljongen lite i taget och låt risotton sjuda i 14-15 minuter. Rör ner riven ost och lite olivolja. Smaka av med peppar.
3. Servera med exempelvis stekt kyckling och en krispig sallad toppad med soltorkade tomater.