Högsta kvalitet till bästa pris
Svamprisotto

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1 st st gula lökar gul lök
3 dl dl arborioris arborioris
2 st st buljong buljong
svartpeppar svartpeppar
1 dl dl riven ost riven ost
olivolja olivolja
1 burkar burk champinjoner champinjon

Svamprisotto

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

40 min
(60)

Gör så här:

1. Koka upp 1,2 liter vatten i en liten kastrull och lös upp buljongtärningarna. Låt sjuda på svag värme. Finhacka lök och fräs i olja i en större kastrull. Låt champinjonerna rinna av och häll i dem.

2. Tillsätt ris och rör om. Häll i den varma buljongen lite i taget och låt risotton sjuda i 14-15 minuter. Rör ner riven ost och lite olivolja. Smaka av med peppar.

3. Servera med exempelvis stekt kyckling och en krispig sallad toppad med soltorkade tomater.