
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
1 st st | vitlök vitlök | ||
1 st st | chili chili | ||
1 st st | äpplen äpple | ||
150 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
300 g g | grönkål grönkål | ||
1 dl dl | valnötter valnöt | ||
olivolja olivolja | |||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTagliatelle med grönkål och blåmögelost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Stek mjuka i 2 msk olja. Skölj och klyfta äpplet och stek ett par minuter med löken.
3. Tillsätt osten och grönkålen. Krydda med salt och svartpeppar
4. Blanda ost- och grönkålsröran med pastan och toppa med valnötter. Ringla över lite olja.