
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
300 g g | tagliatelle tagliatelle | ||
1 st st | gula lökar gul lök | ||
1 st st | vitlök vitlök | ||
1 st st | chili chili | ||
1 st st | äpplen äpple | ||
150 g g | blåmögelost blåmögelost | ||
300 g g | grönkål grönkål | ||
1 dl dl | valnötter valnöt | ||
olivolja olivolja | |||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
2 krm krm | svartpeppar svartpeppar |
Tagliatelle med grönkål och blåmögelost
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:20
min
(7)
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Stek mjuka i 2 msk olja. Skölj och klyfta äpplet och stek ett par minuter med löken.
3. Tillsätt osten och grönkålen. Krydda med salt och svartpeppar
4. Blanda ost- och grönkålsröran med pastan och toppa med valnötter. Ringla över lite olja.