Högsta kvalitet till bästa pris
Tagliatelle med grönkål och blåmögelost

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

300 g g tagliatelle tagliatelle
1 st st gula lökar gul lök
1 st st vitlök vitlök
1 st st chili chili
1 st st äpplen äpple
150 g g blåmögelost blåmögelost
300 g g grönkål grönkål
1 dl dl valnötter valnöt
olivolja olivolja
0,5 tsk tsk salt salt
2 krm krm svartpeppar svartpeppar

Tagliatelle med grönkål och blåmögelost

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

20 min
(13)

Gör så här:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Stek mjuka i 2 msk olja. Skölj och klyfta äpplet och stek ett par minuter med löken.

3. Tillsätt osten och grönkålen. Krydda med salt och svartpeppar

4. Blanda ost- och grönkålsröran med pastan och toppa med valnötter. Ringla över lite olja.