Tagliatelle med grönkål och blåmögelost

Tagliatelle med grönkål och blåmögelost image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 300   g tagliatelle
    • 1   st gul lök
    • 1   st vitlök
    • 1   st chili
    • 1   st äpple
    • 150   g blåmögelost
    • 300   g grönkål
    • 1   dl valnöt
    •   olivolja
    • 0,5   tsk salt
    • 2   krm svartpeppar

Förberedelse

    Gör så här:

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

    2. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Stek mjuka i 2 msk olja. Skölj och klyfta äpplet och stek ett par minuter med löken.

    3. Tillsätt osten och grönkålen. Krydda med salt och svartpeppar

    4. Blanda ost- och grönkålsröran med pastan och toppa med valnötter. Ringla över lite olja.