
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | mascarpone mascarpone | ||
4 st st | ägg ägg | ||
1 dl dl | socker socker | ||
300 g g | Savoardikex Savoardikex | ||
3,5 dl dl | kaffe
kaffe (kallt) | ||
0,5 dl dl | kakao kakao |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTiramisù
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Separera äggulorna och äggvitorna. Vispa ihop äggulor och mascarpone till en slät smet.
2. Vispa äggvitorna fluffiga med elvisp. Tillsätt sockret lite i taget tills smeten är fast och blank.
3. Vänd ner äggvitesmeten i smeten med äggula med en slickepott.
4. Doppa kexen i kaffet. Lägg dem i en form, ca 25 x 30 cm.
5. Häll äggsmeten över kexen och ställ i kylen minst 5 timmar.
6. Pudra över kakao vid servering.