
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
500 g g | mascarpone mascarpone | |
4 st st | ägg ägg | |
1 dl dl | socker socker | |
300 g g | Savoardikex Savoardikex | |
3,5 dl dl | kaffe
kaffe (kallt) | |
0,5 dl dl | kakao kakao |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisù
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Separera äggulorna och äggvitorna. Vispa ihop äggulor och mascarpone till en slät smet.
2. Vispa äggvitorna fluffiga med elvisp. Tillsätt sockret lite i taget tills smeten är fast och blank.
3. Vänd ner äggvitesmeten i smeten med äggula med en slickepott.
4. Doppa kexen i kaffet. Lägg dem i en form, ca 25 x 30 cm.
5. Häll äggsmeten över kexen och ställ i kylen minst 5 timmar.
6. Pudra över kakao vid servering.