
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
2 st st | vitlök vitlök | |
4 st st | äggulor äggula | |
1 dl dl | grädde grädde | |
1 dl dl | parmesan parmesan | |
2 burkar burk | tonfisk tonfisk | |
persilja persilja | ||
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
spaghetti spaghetti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTonfiskcarbonara
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Koka spagetti till 4 personer.
2. Under tiden: finhacka och stek 2 vitlöksklyftor i lite olja. Den ska bara bli mjuk, inte få färg. 3. Blanda 4 äggulor, 1 dl grädde och 1 dl riven parmesan i en liten skål.
4. Blanda ner 2 burkar tonfisk i stekpannan och rör sedan ner äggblandningen.
5. Rör hela tiden så att inte äggulorna koagulerar.
6. Häll av pastan när den är färdig och blanda ner med tonfiskröran. Tillsätt hackad persilja.