Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Tonfiskcarbonara

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

2 st st vitlök vitlök
4 st st äggulor äggula
1 dl dl grädde grädde
1 dl dl parmesan parmesan
2 burkar burk tonfisk tonfisk
persilja persilja
salt salt
svartpeppar svartpeppar
spaghetti spaghetti

Tonfiskcarbonara

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

15 min
(16)

Gör så här:

1. Koka spagetti till 4 personer.

2. Under tiden: finhacka och stek 2 vitlöksklyftor i lite olja. Den ska bara bli mjuk, inte få färg. 3. Blanda 4 äggulor, 1 dl grädde och 1 dl riven parmesan i en liten skål.

4. Blanda ner 2 burkar tonfisk i stekpannan och rör sedan ner äggblandningen.

5. Rör hela tiden så att inte äggulorna koagulerar.

6. Häll av pastan när den är färdig och blanda ner med tonfiskröran. Tillsätt hackad persilja.