
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | kycklinglårfiléer kycklinglårfilé | |
1,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | |
2 | ägg
ägg (uppvispade) | |
3 dl dl | panko panko | |
salt salt | ||
rapsolja
rapsolja (till stekning) |
Kålsallad
0,5 | spetskål spetskål | |
3 msk msk | majonnäs majonnäs | |
1 msk msk | japansk soja japansk soja | |
1 msk msk | sesamolja sesamolja | |
1 msk msk | risvinäger risvinäger | |
1 tsk tsk | socker socker | |
3 msk msk | sesamfrön
sesamfrön (rostade) |
Sås
1 dl dl | ketchup ketchup | |
2 msk msk | worcestersås worcestersås | |
2 msk msk | japansk soja japansk soja | |
1 msk msk | honung honung |
Till servering
jasminris jasminris |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTonkatsu med kålsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Börja med att koka ris. Blanda sedan ihop ingredienserna till såsen.
Strimla spetskålen. Blanda ihop ingredienserna till salladsdressingen och blanda spetskålen med dressingen.
Krydda kycklinglårfilén med salt. Vänd kyckling först i mjölet, sen ägg och sist panko. Hetta upp ca 1 cm olja i botten av en stekpanna och stek kycklingen tills gyllene.
Skiva upp kycklingen i skivor, servera med såsen, kålsalladen och nykokt ris.