
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | kycklinglårfiléer kycklinglårfilé | ||
1,5 dl dl | vetemjöl vetemjöl | ||
2 | ägg
ägg (uppvispade) | ||
3 dl dl | panko panko | ||
salt salt | |||
rapsolja
rapsolja (till stekning) |
Kålsallad
0,5 | spetskål spetskål | ||
3 msk msk | majonnäs majonnäs | ||
1 msk msk | japansk soja japansk soja | ||
1 msk msk | sesamolja sesamolja | ||
1 msk msk | risvinäger risvinäger | ||
1 tsk tsk | socker socker | ||
3 msk msk | sesamfrön
sesamfrön (rostade) |
Sås
1 dl dl | ketchup ketchup | ||
2 msk msk | worcestersås worcestersås | ||
2 msk msk | japansk soja japansk soja | ||
1 msk msk | honung honung |
Till servering
jasminris jasminris |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTonkatsu med kålsallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
Börja med att koka ris. Blanda sedan ihop ingredienserna till såsen.
Strimla spetskålen. Blanda ihop ingredienserna till salladsdressingen och blanda spetskålen med dressingen.
Krydda kycklinglårfilén med salt. Vänd kyckling först i mjölet, sen ägg och sist panko. Hetta upp ca 1 cm olja i botten av en stekpanna och stek kycklingen tills gyllene.
Skiva upp kycklingen i skivor, servera med såsen, kålsalladen och nykokt ris.