Högsta kvalitet till bästa pris
Tonkatsu med kålsallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g kycklinglårfiléer kycklinglårfilé
1,5 dl dl vetemjöl vetemjöl
2 ägg ägg
(uppvispade)
3 dl dl panko panko
salt salt
rapsolja rapsolja
(till stekning)

Kålsallad

0,5 spetskål spetskål
3 msk msk majonnäs majonnäs
1 msk msk japansk soja japansk soja
1 msk msk sesamolja sesamolja
1 msk msk risvinäger risvinäger
1 tsk tsk socker socker
3 msk msk sesamfrön sesamfrön
(rostade)

Sås

1 dl dl ketchup ketchup
2 msk msk worcestersås worcestersås
2 msk msk japansk soja japansk soja
1 msk msk honung honung

Till servering

jasminris jasminris

Tonkatsu med kålsallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

45 min
(28)

Gör så här:

Börja med att koka ris. Blanda sedan ihop ingredienserna till såsen.

Strimla spetskålen. Blanda ihop ingredienserna till salladsdressingen och blanda spetskålen med dressingen.

Krydda kycklinglårfilén med salt. Vänd kyckling först i mjölet, sen ägg och sist panko. Hetta upp ca 1 cm olja i botten av en stekpanna och stek kycklingen tills gyllene.

Skiva upp kycklingen i skivor, servera med såsen, kålsalladen och nykokt ris.