
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
450 g g | torskfiléer torskfilé | |
1 st st | gula lökar gul lök | |
1 st st | fänkål fänkål | |
8 st st | morötter morot | |
4 st st | tomater tomat | |
8 kvistar kvist | timjan timjan | |
1 knippen knippe | dill dill | |
100 g g | smör smör | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar | ||
olivolja olivolja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTorsk med primörer i folie
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Gör ett foliepaket, som en båt, per person.
2. Strimla fänkål och gul lök samt dela morötterna och klyfta tomaterna. Lägg grönsakerna i botten på paketen med fisken ovanpå. Salta och peppra. Fördela smöret och grovhackade örter över fisken samt rippla lite olivolja över. Förslut paketen.
3. Ställ på grillen lite vid sidan av den värsta glöden i ca 20-30 minuter.
4. Servera med smörslungad svensk färskpotatis.