Högsta kvalitet till bästa pris
Torsk med primörer i folie

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

450 g g torskfiléer torskfilé
1 st st gula lökar gul lök
1 st st fänkål fänkål
8 st st morötter morot
4 st st tomater tomat
8 kvistar kvist timjan timjan
1 knippen knippe dill dill
100 g g smör smör
salt salt
svartpeppar svartpeppar
olivolja olivolja

Torsk med primörer i folie

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

50 min
(27)

Gör så här:

1. Gör ett foliepaket, som en båt, per person.

2. Strimla fänkål och gul lök samt dela morötterna och klyfta tomaterna. Lägg grönsakerna i botten på paketen med fisken ovanpå. Salta och peppra. Fördela smöret och grovhackade örter över fisken samt rippla lite olivolja över. Förslut paketen.

3. Ställ på grillen lite vid sidan av den värsta glöden i ca 20-30 minuter.

4. Servera med smörslungad svensk färskpotatis.