Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Torskfilé med hyvlat brynt smör och stekt romansallad

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

600 g g torskfiléer torskfilé
100 g g smör smör
2 romansallad romansallad
olja olja
salt salt
svartpeppar svartpeppar
1 citroner citron

Torskfilé med hyvlat brynt smör och stekt romansallad

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

60 min
(4)

Gör så här:

1. Bryn smöret i stekpanna tills det fått en nötig smak. Häll sedan över smöret i en kall bytta för att avstanna processen. Låt smöret svalna, rulla in det i smörpapper och lägg det i kylskåpet.

2. Dela och skölj romansalladen. Hetta upp en stekpanna och lägg i lite olja. Stek salladen tills den fått färg och lägg den sedan på tallrik.

3. Stek torsken i smör i stekpanna till ca 44 °C. Lägg den sedan på romansalladen och hyvla över smöret med en osthyvel.