
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | torskfiléer torskfilé | ||
100 g g | smör smör | ||
2 | romansallad romansallad | ||
olja olja | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 | citroner citron |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTorskfilé med hyvlat brynt smör och stekt romansallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Bryn smöret i stekpanna tills det fått en nötig smak. Häll sedan över smöret i en kall bytta för att avstanna processen. Låt smöret svalna, rulla in det i smörpapper och lägg det i kylskåpet.
2. Dela och skölj romansalladen. Hetta upp en stekpanna och lägg i lite olja. Stek salladen tills den fått färg och lägg den sedan på tallrik.
3. Stek torsken i smör i stekpanna till ca 44 °C. Lägg den sedan på romansalladen och hyvla över smöret med en osthyvel.