
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
600 g g | torskfiléer torskfilé | ||
100 g g | smör smör | ||
2 | romansallad romansallad | ||
olja olja | |||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar | |||
1 | citroner citron |
Torskfilé med hyvlat brynt smör och stekt romansallad
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
1:00
h
(4)
Gör så här:
1. Bryn smöret i stekpanna tills det fått en nötig smak. Häll sedan över smöret i en kall bytta för att avstanna processen. Låt smöret svalna, rulla in det i smörpapper och lägg det i kylskåpet.
2. Dela och skölj romansalladen. Hetta upp en stekpanna och lägg i lite olja. Stek salladen tills den fått färg och lägg den sedan på tallrik.
3. Stek torsken i smör i stekpanna till ca 44 °C. Lägg den sedan på romansalladen och hyvla över smöret med en osthyvel.