
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1,5 kg kg | potatisar
potatis (fast) | |
800 g g | torskfiléer
torskfilé (fryst och upptinad) | |
4 dl dl | crème fraiche crème fraiche | |
2 dl dl | ajvar relish ajvar relish | |
2 msk msk | kycklingfond kycklingfond | |
1 krukor kruka | dill dill | |
salt salt | ||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTorskpanna med ajvar och dill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skrubba potatisen och koka mjuk i lättsaltat vatten.
2. Skär fisken i mindre bitar.
3. Koka upp créme fraiche, ajvar och kycklingfond. Låt sjuda ca 3 minuter.
4. Tillsätt fisken och sjud ytterligare 5 minuter, eller tills fisken är genomkokt.
5. Smaka av med salt och peppar och toppa med färsk dill. Servera med potatis.