Vår affärsidé: Högsta kvalitet till bästa pris
Torskpanna med ajvar och dill

The recipe was added to the favourites.

Show favourites

The recipe was removed from the favourites.

Show favourites

An error occurred. Please try again.

Ingredienser

1,5 kg kg potatisar potatis
(fast)
800 g g torskfiléer torskfilé
(fryst och upptinad)
4 dl dl crème fraiche crème fraiche
2 dl dl ajvar relish ajvar relish
2 msk msk kycklingfond kycklingfond
3 dl dl vatten vatten
1 krukor kruka dill dill
salt salt
svartpeppar svartpeppar

Torskpanna med ajvar och dill

Du har gillat det här receptet

Du har ogillat det här receptet

Ett fel inträffade. Var god försök igen.

25 min
(28)

Gör så här:

1. Skrubba potatisen och koka mjuk i lättsaltat vatten.

2. Skär fisken i mindre bitar.

3. Koka upp créme fraiche, ajvar och kycklingfond. Låt sjuda ca 3 minuter.

4. Tillsätt fisken och sjud ytterligare 5 minuter, eller tills fisken är genomkokt.

5. Smaka av med salt och peppar och toppa med färsk dill. Servera med potatis.