
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1,5 kg kg | potatisar
potatis ((fast)) | ||
800 g g | torskfiléer
torskfilé ((fryst och upptinad)) | ||
4 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
2 dl dl | ajvar relish ajvar relish | ||
2 msk msk | kycklingfond kycklingfond | ||
3 dl dl | vatten vatten | ||
1 krukor kruka | dill dill | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Torskpanna med ajvar och dill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
0:25
min
(4)
Gör så här:
1. Skrubba potatisen och koka mjuk i lättsaltat vatten.
2. Skär fisken i mindre bitar.
3. Koka upp créme fraiche, ajvar och kycklingfond. Låt sjuda ca 3 minuter.
4. Tillsätt fisken och sjud ytterligare 5 minuter, eller tills fisken är genomkokt.
5. Smaka av med salt och peppar och toppa med färsk dill. Servera med potatis.