Torskpanna med ajvar och dill

Torskpanna med ajvar och dill image
Svårhetsgrad Enkelt
Förberedelse 0 min
Tillagning 25 min

Ingredienser

6 personer
    • 1,5   kg fast potatis
    • 800   g frysta torskfiléer
    • 4   dl crème fraiche
    • 2   dl ajvar relish
    • 2   msk kycklingfond
    • 1   kruka dill
    •   salt
    •   svartpeppar

Förberedelse

    Gör så här:
  1. Skrubba potatisen och koka mjuk i lättsaltat vatten.

  2. Låt fisken tina och skär den i mindre bitar.

  3. Koka upp créme fraiche, ajvar och kycklingfond. Låt sjuda ca 3 minuter.

  4. Tillsätt fisken och sjud ytterligare 5 minuter, eller tills fisken är genomkokt.

  5. Smaka av med salt och peppar och toppa med färsk dill. Servera med potatis.