
The recipe was added to the favourites.
Show favouritesThe recipe was removed from the favourites.
Show favouritesAn error occurred. Please try again.
Ingredienser
1,5 kg kg | potatisar
potatis (fast) | ||
800 g g | torskfiléer
torskfilé (fryst och upptinad) | ||
4 dl dl | crème fraiche crème fraiche | ||
2 dl dl | ajvar relish ajvar relish | ||
2 msk msk | kycklingfond kycklingfond | ||
1 krukor kruka | dill dill | ||
salt salt | |||
svartpeppar svartpeppar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTorskpanna med ajvar och dill
Du har gillat det här receptet
Du har ogillat det här receptet
Ett fel inträffade. Var god försök igen.
Gör så här:
1. Skrubba potatisen och koka mjuk i lättsaltat vatten.
2. Skär fisken i mindre bitar.
3. Koka upp créme fraiche, ajvar och kycklingfond. Låt sjuda ca 3 minuter.
4. Tillsätt fisken och sjud ytterligare 5 minuter, eller tills fisken är genomkokt.
5. Smaka av med salt och peppar och toppa med färsk dill. Servera med potatis.